Jer mi to garancija pokriva ili moram naći nekoga tko to zna?= Citat =:
Izvorno postao imatic
Koji software stvara probleme i kako provjeriti koji je software u mobitelu prilikom kupnje?
Printable View
Jer mi to garancija pokriva ili moram naći nekoga tko to zna?= Citat =:
Izvorno postao imatic
Koji software stvara probleme i kako provjeriti koji je software u mobitelu prilikom kupnje?
to radis preko Sony Ericsson Update servicea sam od doma preko kabla sto si dobio s njim. Potrazi malo na forumu bilo je jako puno govora o tome
Koji software stvara probleme s kopiranjem fileova na kompjuter?
Jer možda ovaj:R1N035 i kako mogu provjeriti koji mobitel ima software u sebi?-SE K750I
O tome kako se provjerava verzija softvera se pisalo u hrpi drugih tema, pa malo potraži (search), ovdje je to off topic.= Citat =:
Izvorno postao hardweraš
zato sam i stavio ovo tu. tu ti sve pise
K750/W800 firmware overview
''DUO FIX: Do not use the supplied USB cable to transfer files - use a USB memory card reader instead.''
Kaj za prebacivanje moram imati card reader umjesto USB kabla?
ne moras. to je samo za taj firmware. sa R1AA008 i najnovijim R1BC002 ta greska je ispravljena
1.Jer mogu prilikom kupnje pogledati koji software ima mobitel?
2.Jer svi mobiteli na skladištu imaju isti firmware?
3.Koji je software najbolji za Sony Ericsson K750i i koji stvara najmanje problema?
1. ovisi valjda o trgovcu. mora staviti neku karticu unutra da vidi firmware= Citat =:
Izvorno postao hardweraš
2. Mislim da ne. Jel ako je stigla nova posiljka, onda imaju noviji firmware
3. pa zadnji koji je izasao jel ispravlja sve greske koje su prijasnji imali
evo ga i po drugi put se to dogodilo. Opet otisao joystick na K750. Prvo je htio samo ici gore i lijevo sad nece nista. sta god pritisnem stisne mi kao da sam stisnuo sredinu, tj. ude u menu
Ja imam k 750 od 7. mjeseca prošle godine i jojstik radi savršeno, do sada nije bilo nikakvih problema.
e vidis, ja sam ga kupio krajem 8 mjeseca i pocetkom 11 otisao joystick. Onda su me 3 tjedna zaje****li dok mi ga nisu popravili a mislim da ce i tako sad biti. Ne znam sta da kazem u VIP centru. Pa ne moze svakih 3 mjeseca odlazit joystick samo tako. Cim ga popravim ide u prodaju i kupujem W800 ili W810 (ako je izasao)
Predatore da li ti igraš igrice??Ako da onda super.Ja igram ali pazim da ne pokvarim joystick :mega: :o
ma ne mozes tu pazit. ak ce se pokvarit, pokvarit ce se. Al sad je stvarno vec previse.
Tebi se pokvario 2-i put!Joj da su bar ugradili drugaciji i bolji joystick :(
Mobitel je strava i predivan :(
da lijep je. kod mene je prevladao design, a da nije uzeo bi W800
i jos, zalosno je sto mob od 3300 kn tako se lagano kvari
Da istina je što je žalosno da se mobitel od 3300kn lagano kvari,nemoguce.
W800i je sličan k750i
Ima li itko iskustva s K750 i koji su se prodavali o unoj vrlo kratkoj VIPovoj prošlogodišnjoj akciji za obrtnike, bilo je par stotina kuna plus dvogodišnji ugovor?
ja igram igrice na k750, a joystick mi se nije ni jednom pokvario (kucam u drvo: *kuc* *kuc* ) :spin: ....
Mislim da te akcije nemaju nikakve veze sa stanjem mobitela... A to što se tiče joystick-a, to je mislim i stvar sreće... Dok su se svi žalili na joystick kod K700i, meni je bezprijekorno radi duže od godinu dana (a valjda radi i sad)...
Pitam zato što sam ja kupio mob u toj akciji i sve do jutros nisam pokušavao stavljati u njega neki drugi SIM, jutros pokušam staviti T-mobile karticu i......radi. Dakle nezaključan a sa onim Vodafone izbornikom kojeg je svojevremeno Whiteboy opisivao
da, ti iz VIP-a nisu zakljucani, ali idemo opet u offtopic.
Što se tiče joysticka sa k750 nakon 3 i po mjesec nemam problema :thumbup: , a tek koliko po njemu prčkam
Po meni dosta je kvalitetniji nego serija prije SE-a
Sa f500 sam imao dosta problema..dva puta je bio na servisu i sad treći put joystick šteka, srećom malo jer mi je garancija davno istekla
Mene jedino zeza ono spremanje zumirane slike, otome sam bio stavio thread
O kakvom ti spremanju govoriš?Ja zumiram slike i spremam ih bez problema :confused: Nisam skužila o čemu pričaš