da ali kolko sa shvatio ona je vec odabrala paket, onaj start paket bez mjesecne pretplate za napravljen promet
Printable View
da ali kolko sa shvatio ona je vec odabrala paket, onaj start paket bez mjesecne pretplate za napravljen promet
Već sam faksirala, odabrala sam onaj start paket pored kojeg je pisalo 99 kn.
Evo stiglo danas :) Nisam dugo čekala :) Kako je dobro kad je ovako brzo očitavanje, a ja se mučila na onom...Bili su brzi samo kaj ovaj kaj je došao to uvest je rekao da nemam mrežnu karticu???još je tražiom na kompu i nije mogao nać pa sam ga nosila da se ugradi da bi mi u servisu rekli da imam mrežnu karticu, samo je trebalo skinuti poklopac(?), a ovaj to nije vidio tako da sam sama napravila postavke, objasnio mi je nije bilo teško tj. sve i piše.
Znači jel sada ja imam mjesec dana besplatno onaj flat kako reklamiraju ili kako to ide? Kako znak kolko sam potrošila da ne odem iznad onih 512 MB?
ako imas flat onda trosi koliko te volja. inace provjeriti stanje mozes na user.t-com.hr ili skini program maxmetar
Ma daj, pa super. To mi onda vrijedi do 01.05? Skinula sam maxmetar, piše da nema podataka...
Pitam jer mi ovaj nije ništa spomenuo, al sam pročitala da svi novi korisnici imaju mjesec dana taj flat besplatno.
na user.t-com.hr ti pod tip korisnika piše da li imaš Flat ili DSL Start= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
Piše mi MAXadsl Start. Kaj to znači da nemam mjsec dana free? Jer znam da je pisalo da SVI novi korisnici imaju pravo na to. Kak sam to na brzinu birala neznam ni kaj sam izabrala...:rolleyes: Jel to mjesečno 99 kn + 512 MB? Svakih novih 512 dodatnih 20 kn?= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Piše mi MAXadsl Start. Kaj to znači da nemam mjsec dana free? Jer znam da je pisalo da SVI novi korisnici imaju pravo na to. Kak sam to na brzinu birala neznam ni kaj sam izabrala...:rolleyes: Jel to mjesečno 99 kn + 512 MB? Svakih novih 512 dodatnih 20 kn?= Citat =:
Izvorno postao Inovator
da 99 kn + svakih 512 - 20 kn. Kad si prvi puta pocela koristiti ADSL. To ti je po obracunskom razdoblju (npr. od 1.3 - do 1.4)= Citat =:
da, imas besplatan promet cjeli ovaj mjesec.
cekaj malo... jesi se ti mozda jucer spojila prvi put? ???
ako jesi, onda nista od flata= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
nemaš flat.......= Citat =:
kako nema? zar nije mjesec dana free za sve
Da, jučer sam se prvi put spojila na net. Sad nemam pojma jel imam tih mjesec dana besplatno ili ne??? Mislim da bi trebala pošto piše da svi novi korisnici imaju. Na Maxmetru mi je danas pisalo da sam potrošila 45 MB, sad piše da nema podataka...meni tu nije niš jasno...
Evo sad sam otišla na user.t-com.hr da provjerim kolko sam potrošila i piše Ukupno za 04/2006: 0 B
(0 B) 0 B
(0 B) 0 s
(0 s) Broj spajanja:
0
Ukupni promet za 04/2006: 0 B
(0 B)
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
dali si se spojila 31.3. ili 1.4.? ako sada daju flat, on vrijedi za tekuci mjesec. dakle ako si se ti spojila 31.3. mozes se ebat :D= Citat =:
Mislim da sam se spojila 01.04. tj. prošlo je već 12 znači bio je već 1. :) Jel to znači da imam mjesec besplatno?
teoretski da. al sad vise nisam siguran, dali uopce daju flat sada... da sutra nazoves sluzbu za korisnike i pitas...
Da, mislim da bi to bilo najbolje jer mi nije niš jasno više...Tnx! ;)
jel ko koristi ovaj vip-carnet mobile paket?
244 MB već??? Tak mi piše na MAXmetru da sam tolko potrošila...u dva dana(?) Katastrofa...ok skinula sam par pjesama, al svejedno...
racunaj da ti jedna stranica foruma pojede oko 200kb pa i vise, ovisi... ak puno surfas, pregledas forum, skupi se. za jos bolju kontrolu internet prometa, skini si prgram NETLIMITER
Evo zvala sam 08009000 i pitala dal imam mjesec dana besplatno i rekli su mi da, od kad sam se spojila na net pa mjesec dana :) Dal to znači da u tih mjesec dana tj. do 01.05.'06 mogu skidat sve živo šta uspijem, a da mi je besplatno? Nek odgovori onaj ko zna da nebi počela skidat, a da nije free. Tnx.