nemoj ti se ljutit na sve ovo :kiss: :wave:
Printable View
nemoj ti se ljutit na sve ovo :kiss: :wave:
[QUOTE=FaberOSK]eis da! šteta što i Alija nije dočeko sud!!!
tako je i taj gad teroristički je trebao bit tamo....
a što se miloševića tiče nisu ga trebali u hag nego u abu graib tamo se malo žešće postupa sa smećem kao on
Odo ja slavit sa ekipom! 8)
Šteta, nismo čuli po koliko je točki kriv!
Ali sad će mu gore sudit crni rogonja!:fried:
Vidite, kako je to čudno kod tih ljudi!
Hitler je navodno isto presudio sam sebi, nema takvima "ljudskoga suda".
a kak je umro? :zbunj:
Ja iskreno žalim što je GAD umro,
jer sam želio presudu i da se kuha iza rešetaka bar još desetak godina i onda da CRKNE kao posljednji jadnik.
= Citat =:
Izvorno postao mala
pticja gripa ;D
Pa sad ja mislim da on nije crn, vidiš i ovaj smajli pokazuje da je on crvene boje sa crnim rogovima :D= Citat =:
Izvorno postao Chessmaster
A o Slobi nemam pojma (samo sam čuo koju famoznu izjavu, sličnu šešeljovoj, upućenu Haaškom sudu), pa nemam šta komentirat, nek komentiaraju oni koji znaju
Trebao je umrijeti davno prije!!
Ha,ha.... sto bih se ljutio??? Samo mi bez veze da gledam kako svrsavate svi od reda,a da ne ostavim svoj komentar ;D= Citat =:
Izvorno postao mala
p.s.koga nema,bez njega se mora i moze ;)
Mi TEBE nismo vrijeđali zato budi pristojan!!!!= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
ja samo iznosim cinjenice i zapazanja.... zar mislis da sam u stanju vredjati bilo koga?
Fascinantno mi je da sad u srbiji izjavljuju stvari tipa: "učinio je puno zla srbiji, bio je protiv srba" i slično, a dovoljno je samo pogledati malo snimke sa mitinga gdje 90% tih ljudi stoji sa slikom slobe u rukama i svršava na svaku njegovu sa uzvicima 'Tako je! Tako je!'
a koje su to činjenice i zapažanja , možda da je dobar čovijek ?! , jednom si ti i prije objavio neku sliku ako se dobro sjećam (al nemojte me uzet za riječ jer nisam 100% siguran) nogometaša kako drži tri prsta u zraku , pa mislim da si s tim rekao sve što misliš o nama , neznam samo kog vraga onda radiš na ovome forumu ako nas mrziš...= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
treba inzistirati da mu se posmrtno sudi jer nitko nije kriv dok mu se suprotno ne dokaže. ako se ne optuži tu ostaje mjesta za diskusije i biti će ista stvar kao i 2. svjetski rat kod nas.
ja mislim isto da je on otrovan od strane britanaca jer tu nije bilo sve čisto a on je bija eventualna prijetnja.
gotovina će biti optužen radi prikazivanja podjednake krivnje na hrvate i srbe, A TO ĆE BITI NAJVEĆA SRAMOTA 20.-OG I 21.-OG STOLJEĆA
Činjenice i zapažanja možeš iznosti i bez onoga "SVI SVRŠAVAJU" jer po meni to se odnosi na članove foruma a mi ovdje pišemo o mišljenjima o Miloševiću (teška mu Srpska zemlja)= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Evo još jedan komenatar moj; ja bi mu grob stavio negdje neoznačen tako da mu Čede nemaju gdje pjevati naricaljke o velikoj Srbiji :turn: još budu i spjevali pjesme kako je bio junak u borbi za svoju zemlju (a htio tuđu) GAD:satan:
sad je vrijeme da mu sudi netko drugi............
da oni nisu namjestili sta da se izvuce gad???da ode na liječenje ili...
ma ljudi ja mislim da se on sam ubio da se riješi muka.... kao prvo kaže kako je bolestan da mora na lječenje , kao drugo govori kako se boji da će ga neko otrovat .... kao treče crkava.......... mislim da se sam otrovao i time se riješio muka i još je ostavio prostora da se optuži kakvog hrvata...ili koga već...
Kolko mis e čini ja rekoh da nemam stava o njemu, pa tako ništa i ne komentiram
Nemam ja šta reći kad nemam pojma :D, jedino se prosipat dobro...
ali postoji jedna sad otežavajuća okolnost, šta ćemo mi BejHaovci gledati sad, jer je FTV (poznata pod imenom Federalna televizija, FATA) 70% svog programa bazirala na prenošenju Milioševićevog suđenja. Ja mislim da će sad popušit program kad nemaju ništa prikazivat :D
Bolje da je crko nomad sp_rcim_ mu ke_vu. Onako bi dobio nešta zatvora i to u finskoj, rusiji il švedskoj (kao i biljana plavšić), u zatvoru koji je bolji od velike večine stanova nas forumaša i hrvata opčenito. Bolje bi mu bilo tamo nego u srbiji odnosno onome šta će ostat od tzv. srbije. Sad je gore sa Staljinom i titom i dabog da trunio doživotno tamo. Hvala
Doživotno?= Citat =:
Izvorno postao markoereš
Krepala beštija. Pravda nije zadovoljena.
A i da je dočekao presudu, **** takvu pravdu kad je toliko ljudi izginulo i toliko života zauvijek promijenjeno.
Jedino što bih mu volio poručiti - vidimo se u paklu.