ono što je najbitnije:
Znamo odakle je
Znamo tko je
Znamo tko su mu roditelji ( ipak kak je maloljetan, njih treba obavijstiti o njegovim postupcima)
Znamo šta je bilo
i Vjerujemo da više neće biti ...
Ako i bude, spriječit ćemo...
Printable View
ono što je najbitnije:
Znamo odakle je
Znamo tko je
Znamo tko su mu roditelji ( ipak kak je maloljetan, njih treba obavijstiti o njegovim postupcima)
Znamo šta je bilo
i Vjerujemo da više neće biti ...
Ako i bude, spriječit ćemo...
:jump: :jump: :jump:
sve pohvale onima koji su sudjelovali u akciji! nadam se da će ga to naučiti pameti ili barem upozoriti druge da se tako ne smiju ponašati!
zato predlažem da se ne dopusti da ova tema s vremenom "potone", jer kako je njen sam autor napisao ;D : "Pročitajte svi forumaši obavezno!"
odgovorni mogu vidjeti IP adrese sa kojih se logirao na forum, pa se može njih lockat i on više neće moći pristupiti na ovu stranicu, sa bilo kojim nickom.
edit: koliko je ukupno dužan?
Ali se neće moći niti drugi koji slučajno dobiju te adrese (to bi išlo da su adrese statične, ali ovako...)= Citat =:
Izvorno postao david_ri
Istina, adrese nisu statične...
a blokirati jedan niz adresa bi onemogućilo potencijalnim 255 ili 3* 255 ljudi da se prijavi na cafe mobil...
Iako je naveo da više neće dolaziti, ako dođe opet, neka, ako bude poslovao, opet neka, no ako primjetite da je iz Zaboka, samo provjerite ovdje i bu bilo sve ok...
Ono što ja znam:
Dužan je jedan bon od 100 Kn i 2 mobitela, c35 i neki sličan njemu...
Nije puno, ali i ovo što smo mi njemu napravili nekošta puno... košta više živaca...
no na kraju se shvaća da ovdje nije pitanje o novcu... nego je pitanje o poštenju i do koje se granice sa prjevarama može dospjeti...
veslao je ljude po oglasniku da boli glava
najžešće mi je bilo kad je napisao da prodaje v3slide pa cim se neko zainteresirao v3slide je bio prodan
nadam se da shvacate da on nikad nije bio ni blizu v3slide
meni je jedino zao sto ce on jios uvijek imat pristup po forumu a da mi to neznamo
evo sad jedna uzrecica ...malo izmjenjena...al skuzit cete(dosjex)
LORD JURA tj. JAY CRO tj. TOMOS TUNER je oko nas...
ovo zvuci kao zajebancija ali ja to ozbiljno mislim
tip je ocito poremecen...i to gadno....mozda bi ipak trebalo javiti njegovim roditeljima jer decko treba profesionalnu pomoc.....
...nitko normalan bez obzira na godine ne bi radio tako nesto...
EDIT: jel se ono on zalio u onom topicu "zadovoljstvo trgovinom na forumu" bas za taj PDA uredjaj?...:)
Da... prvo se žalio, onda je promjenio što je napisao...
I meni javio unaprijed da misli da ćemo dobro poslovati i da će sve proći bez problema... nebitno..
joj kako sam se strgo dok sam ovo čitao .... toga ima samo kod nas;D ;D ;D ;D , samo mi je žao ovih ljudi koje je gnjavio , zajebo ili pokušao zajebat:-/ , pa jasno da sad želi sve ispravit i kao popravit se kako mu starci nebi saznali ;D ;D ;D
meni je preko PM nudio neku zamjenu za moj MPX200 bash za taj PDA....dobro da nisam ni uzeo u obzir....:)
stvarno je debil..i svaka vam cast...;)
jadan je !!!!!!!
ali nisam mislio da toliko ljudi djeli moje mišljnje !!!!
jaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooo!!!! kako takve stvari uopce mogu past nekome na pamet.....GROZOTA
Sramota, zar nema ni trunke poštenja!
ostao sam zaprepašten idejom na koju je došao... e da je mene zaje*o, bilo bi mu to zadnji put da je pomislio na tako nešto...
To se samo događa u našoj lijepoj našoj i nigdje drugdje, ali da "malo dite" prevesla nekog starijeg ja mislim da bi mu zube izbili;D, i ja sam mlad ali nikad ne bih bio toliko glup nekoga ići zajebavati.....
toga ima svagdje, a s vremenom će toga biti i više.
sada dečko zna kakav je to osjećaj, pa se možda i promjeni. ali ipak bi se moglo javiti njegovim roditeljima
Strasno, strasno!
Neznam za avs, ali ja ne zajebajem tako ni mlađe ni starije od sebe, to mi ne ide u glavu zašto to uradit. Nemam više šta reć
ko da se necega stidis pa se skrivas izmedu 500nadimka ;)
a ovaj nick master slave , koji ga hvali kak je ugodno s njim poslovat ajmo se kladit da je to opet ON 100% , dajte ako neko može nek provjeri ovo da se još malo;D ;D ;D
da se mene pita ja bi tražio sudskim putem zabranu da se približi kompu na 10 metara;D
potvrdujem, mene je zicao da bilo sto napisem dobro o njemu i da mu dam broj moba od krompirka sto sam odbio...= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
situacija1
-duzan mi je par punjaca, modem, i jos neke sitnice za koje je 4 mj govorio kako je poslao i da sam mu dao krivu adresu.na kraju mi je dokipilo, ne zbog vrijednosti svega, nego zato sto pravi budalu od mene, ja sam svoj dio dogovora ispostovao, cak sam 2 put isao do njega u zabok pred stan po robu na svoj trosak, no nije to bitno...na kraju smo se dogovorili da mi uplati 50 kn na racun i to je trajalo 2 tjedna...uglavnom, takoder mi se prijetio kao da njegov tata odgovara preko ICQ-a (tvoj tata se sigurno ne bi svadao samnom preko ICQ-a), onda je rekao da je to njegov frend koji je umrezen pa da pise umjesto njega (mislim halo, ja sam glup ili....), nakon toga sam mu reko da me ostavi na miru, nek si zadrzi 50 kn i sve, samo nek me ne gnjavi na ICQ i mobitele, na sto je on rekao ok...da bi za 2 tjedna opet nesto trebao, reko sam ajde da mu pomognem ako mogu...onda me poceo konstantno gnjavit na ICQ i ostavljat NON-STOP poruke...takoder napise mi poruku i ako ja ne odgovorim za 10 s pise da zasto ne odgovaram...
uglavnom, izbjegavajte...
ps. ima 20 kg s krevetom i prebahat je za svoje godine i nezna postovat starije, iako ni ja nisam stariji, ali barem sam pristojan i postujem starije...
E sad bi aj nabacio ejdnu misaonu :D
Uglavnom svi vi govorite poštovati starije, treba to, slažem se, ali treba i mlađe poštovat. Ali u određenoj mjeri, a ne sad im davat da rade šta hoće, a čak sam iskusio da ljudi mlađi od mene svašta dobro znaju. Ali isto tako bio netko stariji ili mlađi, a ponašao se kao ovaj momak, treba to odmah obustaviti svaku konverzaciju, blokirat na MSN-u, ICQ-u i ostalim čudima, i prikladno kaznit
Koji prevarant covjece!!nisam znao da ima takvih na nasem forumu
O osobi o koja je pokrenula ovu temu neću trošiti riječi. A kad smo kod poštivanja, treba poštivati svakoga, ali isto tako svatko treba poštovanje zaslužiti. To i nema puno veze s godinama.= Citat =:
Izvorno postao blazzer
Pohvaljujem akciju koju su organizirali krompirko i ostali i stvarno mislim da bi trebali kontaktirati njegove roditelje i obavjestiti ih o njegovim postupcima na forumu i prijevarama jer ovo tobožnje iskupljivanje mi se čini samo kao paravan za nastavak istih radnji a da njegovi ne saznaju!
Mislim da je zaslužio svojim prijevarama da mu roditelji saznaju jer ako je dorastao tome neka i snosi posljedice za to!!!!
Kazna za ban na forumu je ništa jer u biti njega to baš i nedira u dušu puno!!