ljudi a kaj je Active Standby???:dunno:
Printable View
ljudi a kaj je Active Standby???:dunno:
= Citat =:
Izvorno postao sodom
Pa Sodome dragi, i žene znaju koristit smartphonove, jel tako;D
Ma kužim što misliš, nije uobičajeno da mobitel te veličine bude namijenjen ženama, al iznimke potvrđuju pravilo:thumbup:
Uostalom, taj sam mobitel u 80% slučajeva vidio u rukama žena.
Active Standby ti je kopija iste stvari sa Windows Mobile uređaja, tj. mogućnost stavljanja kalendarskih bilježaka, to-do podsjetnika, kontrole mp3 playera i sl. direktno na ekran mobitela (neka vrsta prečaca).
Istina je sto je rekao Marko,i ja sam takodjer imala smartphone mobitel,bio je jako odlican ;)
OK,OK, nije mob namijenjen samo ženama... Namijenjen je ženama i - svima onima koji se tako osjećaju ;D ;D ;D ;D (mala šala)
Tu vjerojatno spadam i ja, kad sam ga imao...= Citat =:
Izvorno postao marko6630
;D
friski lol :D ...da imo sam ga i ja ali se ne osječam kao žena :)
naravno, i cura koristi smartphone no time više stojim iza toga što sam reko :spin:= Citat =:
Izvorno postao marko6630
7610 nije zenski mobitel, prevelik je da bi bio to. V3 PINK je zenski mobitel.
Nokia kaže "za modno osviještene", što god to značilo. Imao sam je dva dana jer sam frendu ugrađivao neke programe. Na prvi pogled je fakat super. Pa ja sam čačkajući čitavu bateriju potrošio u jedno popodne na 7610.
Ali, slažem se, kao i svaki Symbian-nenadhebiv mob!
Ma dobro, ja sam se samo malo šalio, naravno da ne mislim da je 7610 (isključivo) ženski mobitel. Mislim da je odličan mobitel, ali isto tako stvarno mislim da je bolje uštedit novce i za nekoliko stotina kuna više kupiti (ipak neusporedivo bolju) 6630.
@friški, sodom
LOL, al bar niste imali 7280, a vjerujte mi, vidio sam dosta pripadnika muškog roda s njom. I za nju mi nitko (ali baš NITKO, isto kao i za novu L'amour kolekciju) ne može reći da je 'unisex';D ;D
inace ti je je u plavom oglasniku 300kn jeftiniji 6630 od 7610,iako je noviji,ovi koji prodaju znaju da mobitel nema bas dizajn i tesko se prodaje,a i dok ga kupis tesko da ces ga prodati,a ova nova L'amour kolekcija je bas za modno osvjestene,samo osnovne funkcije ima
Nije istina da je 6630 300 kuna jeftiniji od 7610, mobiteli ove vrste ne kupuju se prvenstveno zbog dizajna i on ne utječe previše na sanu cijenu uređaja, a i oni koji ih posjeduju znaju (pretpostavljam, čast izuzecima) što imaju u rukama.= Citat =:
Izvorno postao Nomofylax
Zbog svega do ovog posta navedenog mislim da je poprilično jasno da je upravo obratno, 7610 se može naći u vrlo dobrom stanju s 256 mb karticom, kablovinjem i slušalicom za cca 1100 kuna, dok za 6630 u istom stanju treba izdvojiti kojih 1400 kn i više (govorim o nekom prosjeku cijena, za koje vas ako nekome ponudite neće čudno gledat).
Naravno ako možeš nabavit 6630 po cijeni 7610 možemo razgovarati o prodaji iste.:thumbup:
prosli tjedan sam kupio 7610 na crno,pa znam cijene gledao sam,i 6630 je dosla 1500kn a 7610 1800kn naravno nekoristena
6630 je zakon. Mislim da se 7610 ne može mjeriti sa njom. Imao sam 6600, 6630 i probao 7610 i mogu sa sigurnošću utvrditi da je 6630 puno bolji od svih prije. Dorađene su neke sitnice koje se ne vide kao mane, dok se ne poboljšaju npr. kod 6630 se može doći na zadnju stavku tako da se pritisne nav-pad prema gore, dok ostali to ne mogu-mora se pritisnuti x-puta prema dolje.
potpisujem ovo,takoder sam geldao u nekim novimama i 7610 je skuplja od 6630 i to samo vjerojatno zbog dizajna.= Citat =:
Izvorno postao Nomofylax
Mislim da bi glede cijena trebali malo konzultirati Plavi oglasnik i news grupe jer ukoliko ste platili 7610 više nego što vrijedi 6630 u istom stanju onda vas je netko jednostavno dobro izvozao.
Vjerojatno da, uz uvjet da su i jedna i druga nove i nekorištene.= Citat =:
Izvorno postao dbogdanic
7610 ima poseban dizajn i zato mnogima upada u oko. De facto do sada nije dobila konkurenciju bar u Smartphone klasi.
Mislim da prilično visoka cijena koju ima i toliko nako pojavljivanja govori o dobroj prođi kod svih, jer za dobrim konjem se prašina diže.
Haha! Točno!= Citat =:
Izvorno postao dbogdanic
EDIT: Uostalom, u oglasniku se praktički ni ne mogu naći nove 7610...
Jako malo oglasa ima za 7610,tak da netko zeli kupiti na crno,sad je vrijeme,ja sam 2 oglasa nasao i na srecu na dobrog naletio,stvarno je istina da je 7610 skuplja od 6630,iako je 6630 noviji,7610 je izasla 2004 godine.....ko bi rekao da je skuplja