Evo jedna slikica:)= Citat =:
Izvorno postao maxrox
http://i12.photobucket.com/albums/a2...Picture001.jpg
Printable View
Evo jedna slikica:)= Citat =:
Izvorno postao maxrox
http://i12.photobucket.com/albums/a2...Picture001.jpg
Ja imam D750 i traje mi najviše 2 dana i to je ono maksimalno, a kad slušam radio preko noći onda jedan dan !!! ;D
A kolko otprilike traje baterija na d750 ako dnevno razgovaram 25 do 45 minuta, i pošaljem 2-3 poruke??
Trajat če ti 4 dana, trebala bi ako je dobra...
Zanima me da li ima ikakve veze memorijska kartica na trajanje baterije, tj da li će više trošiti ako stavim karticu od 1GB umjesto standardne od 64MB??
Znam da će movitel vjerojatno sporije otvarati sadržaj na memorijskoj kartici, ali... PS: Da li se u K750 može opće staviti kartica od 1GB, tj da li će mob raditi normalano??
Nema zašto više trošit bateriju, a brzina pristupa se ne bi smjela razlikovati.= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Hoće. Podržane su kartice do 2 GB.= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Trajala je oko 3 dana......... Evo vec mi je 10 dana na servisu ! :rifle:
Ja sam ju uspio ispraznit za 1.5h, snimajući video clip (koji je isto toliko trajao)! :spin:
Inaće mi traje oko 3 dana. :)
na mom d750 baterija uz neko "normalno koristenje" traje 3-4 dana..
kolko vidim tako je kod vecine,makar ja sam mislio da ce ta baterija na ti aparatima drzat barem po 5-6 dana...al sam se zaj...;D
Meni uz normalno korištenje traje 5-6 dana, jako sam zadovoljan.
ma ja sam se zeznuo..kad sam kupio mob barerija je bila negdje na polovici..
trebao sam pricekat da se isprazni do kraja,al sam spojio mob s kompom preko usb-a i tako ostavio kojih pola sata,te mi se tako baterija napunila..to mi je trebalo biti prvo punjenje i to sam sjebo..i sad neznam..mozda je to razlog zasto baterija ne traje dulje..
inace mob stavim punit kad je baterija negdje na 4%..a kad vi stavljate punit, da pricekam da se skroz sprazni ili..?
na svom K750 sam uvijek punio kad se pojavilo onako narancasto, a nekad ako sam nekud isao cak i kad je bilo zeleno jos. Jednom rijecju, nikad nisam pazio bas na bateriju :)
ma ja sam pročitao da uopće nema nikakve veze to punjenje pražnjenje jer nisu to više baterije ko nekad. Čak sam negdje na nekom stranom forumu čitao da se uopće ne savjetuje do kraja pražnjenje. Nikad ne pazim na to, pa mi baterija ionak traje po 5 dana...
Da to sa bateriom sam i ja pročitao, Tyler... Jer je kod većine novih mobova baterija Li-ion, koja "podnosi" i kojoj ne smeta nadopunjavanje...
baš to.......
Bilo bi dobro na početku je isprazniti i napuniti do kraja, jedan ili dva puta, nakon toga nije bitno, ne treba se paziti...