prof iz matematike 15 drugog 32 GB lol
Printable View
prof iz matematike 15 drugog 32 GB lol
Ja 1-2GB, kad sam imao 2mjeseca flat ratea onda je bilo 6-8GB
A vidim nešto mi "poznat" taj Raf ;D= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Ajd da ne idemo tolko off, upravo idem na fax skinut ono što sam zdrobio preko vikenda..
imam adsl tek treci mjesec (prva dav su mi bili flat) i jos nemogu docki k sebi. samo od surfanja pogledajte stanje. paket je onaj osnovni-512mb. sta ce biti do kraja mjeseca?
http://img90.imageshack.us/img90/825/muka6xf.th.jpg
Ja imam paket 512mb,ali sam skinula oko 1gb,pa se plaća drugih 512 mb.Recimo paket od 512 mb je 20 kuna,1 gb je 40 kuna.I plaća se još naknada
Na DSL-u se prisilno ograničim na 2 Gb - doma, na poslu uopće ni ne gledam, ali zato satelitski ide li ide (flat), šteta ne iskoristit kad je plaćen za godinu unaprijed.
Ja imam paket od 5 GBa i potrosim oko 5 GB, manje - vise.....
Za sad je:
http://img134.imageshack.us/img134/1...anja4bn.th.jpg
Vandal još možeš puno toga skidati.
Meni je paket od 512 mb dovoljno,ja skidam igrice za svoj mobitel i nesto igrica za PC.
ja sam imao 2 mj. besplatno onda sam drobio po 100gb, sad vise ne sad su mi 2 gb dosta
Ma nekih 2,5 GB, ali to pazim da nebi nadoplate bilo mnogo
Inače jednom dobišmo 10GB prometa, pa sam i to prešao i opet bilo nadoplate
Zaključak: Nikad dovoljno
ravno 7 ipo gigabajta dnevno... svaki mjesec vec pola godine unazad...
od ovog mjeseca ide ravno 10 gigabajta dnevno
Dakle prije sam imao 768 vezu te sam ju limitirao na 700 za download... Skida se sa torrenata i skida se po narudžbi... Sve i svašta...
sad je cable pojačan na 1200 tako da 1000 ostavljam za download a 200 za surf i igranje netom...
inače , imam oko 100 različitih downloada na listi... poseban kompjuter koji je zadužen za skidanje... I k tome imam besplatan net...
inače je meni pretplata oko 230 kuna... ja plaćam jednu a susjed drugu te su dvije 600/256 veze povezane u jednu 1200/512.
Imam 5 ljudi koji su kupili svako za sebe jedan 80GB HDD koji ja svima jednom tjedno napunim do kraja... za uzvrat mi daju 100 kuna mjesečno...
dakle iste stvari bacim na 5 HDDova, i zaradim još koju kintu...
Sad ih još par oće kupiti svoje HDDove i ubaciti kod mene, pa da i njima skidam, pa ako se to ostvari onda prelazim na paket iznad, dakle 1200/512 + još jedan 600/256...
Eto..
ja sa ovom svojom puževom brzinom skidam od 500 mb do 10 gb mjesečno,ja bih i više da mi komp može to podnijet...(laptop,zagrijava se ko mutav,vanjski kiler za laptop je uludo bačenih 400 kn...),skidam sve kaj mi padne na pamet,od scanova japanskih mangi(stripova),programa,igara(kolekcija igara za ps2 mi se opako povećala,imam bar 5 ps2 igara koje su izašle samo za japansko tržište),filmova,muzike........da imam love za neki bolji i brži pristup netu ja brijem da mi raf nebi bio ni do koljena(NHF),i sad već "drobim" na veliko(gledajuči brzinu kojom se spajam na net).....
1GB i to sa ISDN vezom,nekad koristim u dual line modu pa brzo sruni ;D
E jesi lud :-) pa kako možeš slučajno odabrati novi paket,hehe...treba iskoristiti sve što plaćamo lopovima....Imam aDSL već 15ak dana, prednost mu je što ne plaćam provedeno vrijeme ,(zapravo plaćamo 80kn ) ali megabajti lete k'o ludi...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
kako kad od 1 do 3 gige zavisno kako sam doma
dok sam imao 2 mj. flata drobio sam 70gb sad drobim 5gb
Dok sam imo flat oko 30 GB , a sad ................ vidicemo u ovih 11 dana potrosio sam 1 GB
3gb mjesečno
2gb mjesečno
15 ili više gb mjesečno.
evo ja u sc prosjecno svaki dan skinem oko 300mb
4 gb mjesecno nista vise toliko mi je ogranicenje.
DSL iskon XXL trenutno flat,512/128 oko 50gb mjesecno,ovisi koliko mi se da skidat,prva dva dana kad sam nabavio bilo je 25gb u dva dana!Bojim se sad,flat izlazi 25.3 :)
Kako si napravio 25gb prometa u dva dana sa 512/128?!= Citat =:
Izvorno postao A112
evo 3 mjeseca zaredom preko 35GB :retard: