točno to= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
na eurosong ustvari ne ide naša pjesma
Printable View
točno to= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
na eurosong ustvari ne ide naša pjesma
zanimljivo je da su na pjesmi su radili Boris Novković i Goran Bregović. to me malo iznenadilo...
afrika paprika wtf
ma ljudi jebe mi se za severinu i njeno urlikanje, nego mi je tragična ova stvarnostkoja je rezultirala glasanjem što tzv. stručnog žirija a i naroda. Pa da je ne znam kako dobra pjesma nebi mi palo na pamet posla ti glas za 3,66 kn ili koliko već košta. Znaći trebaš imat totalni vakum u glavi da bi glazao za to. i onda za koga
Nisam glasao kakva je pjesma jer je uopce nisam vidio ni cuo al sam siguran da je namjesteno. Znam par ljudi koji su u glazbenim vodama i navodno se vec tjednima pricalo kak ce Severina pobjedit!
..pa normalno da je namještaljka ,kao i proteklih godina.Ovisi koji je lobi trenutno jači.Prije je bio Tutićev,pa Huljičevitd.Nikad nismo poslali neku pjesmu da na nekaj liči.A o žiriju da negovorim,a dovoljno je vidjet tko je urednik zabavnog programa,još kad komentira eurosong,srat mi sila tak da ga i negledam(bar ne njegove komentare).Iskreno govoreći nisu ni imali kaj izabrat.:jump:
Morales im pravo!!!!!
Jadni mi s ovom pjesmom!!!
Samo Severina je dobra, mozda prodje dobro na eurosongu, ako pokaze atribute....
Dali se sjećate 2004 Ruslane i skakali po pozornici ko čopor divljaka i pobjedili!
Ipak je naša Seve Nacionale i nema tko nije čuo za nju u svijetu (bar zbog filma)
Ima da pokosi konkurenciju na Eurosongu :jump:
Ovo nije pjesma ovo je zajebancija. Rijeci su ubitacne: zvrc kuc, mrk itd. Glazba jos gora. :creep: :creep: :creep: :creep: :creep:
najgore je što će vani ljudi misliti da je to neki Etno a ono selo i kuruza.
Ponavljam se,ali pjesma od Kraljeva ulice je bilijun puta bolja,barem ima ritam,tekst,i ne zvuči seljački.
Pjesma uopće neme neki dio koji možeš pjevati, što nije? Ja fakat ne kužim ŠTO će Seve pjevati u Ateni.
Ali, kaj kažete, možda ti urlici, prenemaganja i dernjava, možda urode plodom.
Iako sumnjam. Ruslana je bar imala pjesmu.
Išli smo jedne godine s Vesnom Pisarović koja je imala super izvedbu na sceni, sjećate se onoga biča kojim je mahala. Ali ni to nije upalilo.
Ruslana barem LIČI na nešto,dok seve izgleda ko propali eksperiment lošeg plastičnog kirurga.A ona Ruslanina pjesma je barem bila pravi etno-pop,sa glavom i petom,za razilku od ovog bučkuriša od "štikle"
e kad seve izbaci batak a vjerovatno ju je pola zirija gledalo:love: i postoji mogucnost da dobije pokoji glas vise
hehe... sad sam cuo pjesmu... ajd vi meni recite kad je dobra pjesma pobijedila na dori??
veze i vezice, tako sve kod nas funkcionira
ma sa kvazi žirijem se može muljati, ali9 mene je strah rezultata televotinga odnosno istine gdje živim.
ma odma se vidi da je namještaljka nema šta
strašnoooo... ma jel moguće da je zaista ona pobjedila???? ja sam dobila prije neki dan mejlom tu pjesmu i reko to je neka zaj*, to nemre bit!!! i sad čujem da je upravo TO pobjedilo i ide na prezentaciju u grčku.... ajmeeee kakva debilana!
:Puke:
Ej, ljudi, pa kog je još briga za Eurosong? To je najveći kič koji možeš na televiziji vidjet. Mi smo valjda jedina zemlja kod koje je natjecanje za izbor pjesme za Euroviziju gledano...
Draga Severina,
svi smo ti se smijali,
ali ti si se zadnja nasmijala - i neka si!
Prava naša "zapadno-balkanska" pjesma.
Samo te molim, nemoj tamo pobjedit (da mnogi u Hrvatskoj ne izvrše suicid).
Budi 2. (druga).
evo poceo sam slusati pjesmicu, fora je :D
= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
:spin: :spin: :spin:
Užas,katastrofa :rifle:
Bljuvotina na kvadrat