koju dodatno moras kupiti?!?!?
Printable View
koju dodatno moras kupiti?!?!?
pa t610 nema flash...moze se samo posebno dokupiti...
8:1.T610 je ZAKON!!!!!
!!! :beer:
pa to ti i kazem, to su ti opet dodatne pare= Citat =:
Poslao: sezam-picika
pa t610 nema flash...moze se samo posebno dokupiti...
pa ne moras kupiti!! Ovaj thread je usporedba t610 i 7250 a od njih niti jedan standardno nema FLASH...
Sad bas gledam cijenu 7250...kosta 4399 kn u mobisu a t610 2900 kuna :lol:
ok t610 je bolji po svemu osim memoriji
i po kameri na neki nacin, po EKRANU, po bluetoothu, po boljoj podrsci za MMS, malo je manji, Puno je jeftiniji .. . . . .. . . . .
pa napiso sam po SVEMU osim po memoriji!
aha, sory, ja kriv...brzoplet!
Eh a probo i ja Njoku.Onaj "joystick" mi se nije previše svidio.A i puuuuno je skuplji. 10:1 Hahahaha!!!!!!
I napokon 11:1 Mislim da ti je vrijeme da odlučiš o kupnji.... bit će čupavo..... ;) :D
Ma sonyericsson ga ubija u svemu osim u memoriji.
sto je stvarno glupo jer je dosta kasnije SE izasao... steta, stvarno je mogao imati laganini duplo vecu memoriju... :(
Pa dovoljno je ovo!
i da ima malo bolji dizajn, jr mi se bas ne svidja ovakav kockast
Jesi ga vidio u živo da to kažeš?Na slikama izgleda dosta loše,priznajem.Ali uživo...Mrakkkkkkkkkk
istina, uzivo ti je mrak T610... meni je isto ganad na slikama, ali uzivo... :)
Uživo je fakat prezakon, a tek kad ga primiš u ruke... fakat odličan telefon!!
ma usporedio sam ih uzivo, jednostavno mrzim kockaste mobove
O ukusima se ne raspravlja.No moram ti reći da većina ne dijeli tvoje mišljenje
i zavrsna misao: 610 je za one snobove koji za malo para zele imati nekej kaj ko fol jako dobro izgleda, ali nije im izgled na prvom mjestu vec funkcije telefona.
dok kod 7250 ljudi ne kupuju zbog funkcija vec zbog izgleda i ti ljudi imaju para ko blata.
zakljucak: 610 za snobove, a nokija za bogatune!
p.p. kaj pljujete po nikiji. nokija ima citljiviji zaslon(kad je ugaseno svjetlo), jednostavnija, elegantnija, i ima ludo kuciste koje se presijava(one crte). a 610 ima veci ekran, deblji(od vrha pa sve do dna), ostavlja otiske(na onom crnom), losija kamera..
Znam ja da su tebi Nokije #1 :)
meni su nokije šrot mobiteli, ali sam zapeo za 7250 ali samo da na njemu pise sony dusa bi mi bila na mjestu.
@ vjeko - znaci ti si bogatun... inace, bas je obrnuto, ljudi koji imaju love, koji su bogatuni, nisu optereceni lovom i obicno imaju slabije mobitele i marke, a oni koji se zele pokazati i praviti vazni, uzimaju skuplje mobitele, neke nokie, itd. dakle vjeko, upravo je obrnuto, jer onaj tko je bogat i pametan, nece to isticati u prvi plan... a onaj koji nije, taj hoce, jer se osijeca manje vrijednim... ovo je samo tvrdnja, nista osobno protiv tebe vjeko...