bar da su ostale dimenzije od k750!?
Printable View
bar da su ostale dimenzije od k750!?
106x47x18 naspram 100x46x20,5 i nije neka razlika. :)
Ali, da, bilo bi bolje da nema velikog cybershot logoa. Odma centimetar dolje!
svidja mi se mobitel, evo recimo mislim da ce mi sljedeci mob biti k750, izasao nasljednik, cijena ce pasti... :) a realno k800 ne donosi nista posebno novo (nema revolucije, samo evolucija)
Logičan nasljednik dobro osmišljenog i uspješnog modela. Ništa revolucionarno, ali ipak superiorno. Dizajn mi bolji nego kod 750-ke. Djeluje "bjesnije".
cemu teziti revoluciji,kad je vec k750 bio odlicno prihvacen.k800 je samo nastavak uspjesnog niza.bolja kamera,flash light,zaslon,sucelje,umts...puno je toga novoga!= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
sada kada je slika nekoliko puta blize zoom-irana sada vidim da je tzipkovnica sasvim ugodna....te se na njemu moze tipkati bez problema
Evo prezentacija za k800i
http://semania.com/public/Mladek/vid...518_105059.mpg
Nije baš prezentacija, već više kao najava, ondosno reklama...
ima jedna sitnica koju bih ja promijenila: mislim da bi bio još bolji kad bi imao stereo zvučnike. znam da to nije mobitel iz walkman linije, ali svejedno je dobro imati kvalitetniji zvuk.
Na mobitelu? IMHO, malo smijesno.
Nijedan uredjaj velicine mobitela ne moze imati zvucnike koji su sposobni proizvesti kvalitetan zvuk.
Imati stereo zvucnike na mobu samo znaci imati dvostruko vise pistavih zvukova. ;)
pa nije bas, slusao sam zvuk mp3ce na d600, mogu reci da je vrlo slusljiv, nedovoljno basa, ali onako normalno moze posluziti
pa ja nikako ne očekujem zvuk kvalitetan kao npr. onaj iz zvučnika sa subwoofer-om, ali svakako bolji nego mono...
navodno ce alcatel s853 imato 2.1 zvucnike i bas.
To su nekad govorili i za kamere na mobovima... ;)= Citat =:
Izvorno postao ravilov
I da podebljam analogiju - kad sam ja bio mali, takni televizori su bili totalni SF.
Bez brige, vrlo brzo ćeš promjeniti mišljenje, tehnologija napreduje... novi materijali, proizvodni procesi... bit će vrhunskih zvučnika debljine papira... ;) Vrlo skoro.
Što ti vrijede stereo zvučnici kad se s mobitelom možeš pozdraviti nakon 2 sata korištenja istih (ode baterija) ... ;) Ako treba glazbe onda se kupi mp3-player... Svi ti stereo zvučnici "utakni" i slušaj dok se baterija ne potroši je jakkoooo dobar marketinški potez, vidim kako svi lude za d500 jer možeš imati onaj zvučnik ;D meni je to smiješno...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ma znam ja da je danas zvuk na mobu prilicno OK i da ce bit sve bolji, ali eto, ja ti malo patim na dobar zvuk, pa mi je to sve jos jako daleko od necega sto bih htio slusati. :)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Jedva cekam. :D Nemam nista protiv toga...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
mislim da si krivo shvatio što sam napisala. nisam mislila da bi ti zvučnici bili za korištenje moba kao, ajmo reći muzičke linije, da ga sad stavim na stol i pustim da svira.;D= Citat =:
Izvorno postao ravilov
ja samo mislim da bi zahvaljujući stereo bolje zvučala zvona, budući da su neke mp3-ce malo kreštave pri najjačem zvuku.
a ne možeš mi reći da zvuk zvona ljudima nije bitan!
da nije, svi bismo još uvijek imali monofone melodije za zvono i to samo one koje podsjećaju na klasične telefone.:spin:
Mobovi su savršeni jedino neznam zašto ne naprave takav mobitel bez joysticka nego mu stave scroll kotačić kao na P900 na taj način mogli bi stavit veču tipkovnicu. Svejedno 5+ za mobove.
Sve je super i odlicno u vezi sa K790/800, ali sam procitao da ce rezolucija snimljenog videa biti kao i na K750/W800.E to su morali poboljsati, pored ovakve mrcine od fotoaparata i mobitela uopce, taj video je sramota.:-/
Da li netko zna kad dolazi i kolika ce mu bit cijena?
ja mislim da bi cijena mogla biti usporediva sa K750/w800 na pocetku dolaska
znaci 2800/3200kn
;D mislim da si ti preoptimističan!= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
K600 je koštao oko 2800 kad se tek pojavio, a K800 je znatno bolji od njega...
ja ne vjerujem da će biti ispod 4000.
:-/
dolazi u 6. mjesecu,a cijena ce biti slicna kao i k750 na pocetku prodaje.
a to je znaci oko 3500kn jelda ako se ne varam ? tako je nesto kosta K750i.....:cool: :beer:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Tako je, oko 3500 kn je bio k 750 kad je izašao.