Neznam više...Kaže mi gprs pogreška pa komunikacijska pogreška.Di mogu naći ručne postavke?
Printable View
Neznam više...Kaže mi gprs pogreška pa komunikacijska pogreška.Di mogu naći ručne postavke?
Ok sad je skoro proradilo.Dobio sam vipovu mms poruku dobrodošlice al kad pokušam slat mms kaže mi da usluga nije dostupna.Može mi netko s mms telefonom dati broj da mu pošaljem mms?
e a sta je sa onim sumom u slusalici tog ima ili je to nestalo ili sta??? skupljam zadnje kunice pa cu i ja moc napisat MY T610 :))
ma ne vjerujem da ce kod nas biti ikakvih sumova u slusalicama...
Kao korisnik VIPme nemaš mogučnost korištenja GPRS-a; MMS koristi GPRS (ali ti ne trebaš izvršiti postavke za GPRS jer to ide zaobilazno) za mail ti je S-P več kratko odgovorio i što napisat nego - UŽIVAJ... :)
Usput jel' ima u mobu ona prekrasna i jednostavna crna pozadina na ekranu koja je skoro na svim ovim slikama srebrno - crne kombinacije?
@ : ) )
btw. garancija je garancija
Moras restart mob kada dobijes postavke za mms, pa ce proradit. Sto se tice e-maila, mislim da te zeza dns, pa probaj rucno upisat dns adresu.
e a dali je mob kodiran samo na vip ili moze ic bilo koja kartica????
Pa ako ti HRC ne odgovara ja cu;)
Nije kodiran
Eto mene!Bio sam zauzet.Imaš temu nocturn (tak se nekak piše) i sve je u crnom.Ko pogreb.Nju sam maknuo jer mi se ne sviđa
Meni je bas nabrijana ta crna thema (bar po slikama sa interneta)
kmeeeeeeeee moram do srjede cekat da mi dodje mob....aaaaaaa poludit cu do srjede
Zasto srijeda? Moj t610 valjdfa u PON, mozda i sutra
ma dodjem danas prterazim cjeli brod nema.....odem u trgovinu kaze mogu narucit iz neke trgovine iz zagreba...reko ok moze...nazove zena trgovinu kaze nema dolazi u utorak ili srijedu jel moze ma mozeeeeeeeeeeeeeeee....mislim da se isplati cekat....kao nema ni na skladistu....kmeeeeee sezam narucio sam iz iste trgovine ko i ti samo nemoram placat postarinu... :)
nema veze :), glavno da on dolazi ili sutra ili u PON, lako za tih 36,60 kn
kmeeeeeeeeee moram cekat do srijede ....buaaaaaaaaa..... za poludit...
evo ja sam danas stigao u zd, išao nešto do vip centra i imaju cijelo brdo t610 (10 komada). Ma ljudi smirite se, bit će ih, nemojte se bojati :)
ja se ne bojim...zvao sam EM i rekli su da telefona ima..
@ Hrc ... nisi nam napisao sto sve dobijes u kutiji... osim moba:)
probaj nam docarati brzinu pisanja sms-a, i stavi par fotki koje si slika sa kamerom, da vidimo kakve su kvalitete... :)
Pa u kutiji ne dobiš ništa posebno.Mobitel,punjač,uputstva,krpicu(WOW! :) ) ,PC suite i mali čepić koji se stavi na utor vanjske antene.Imaš dva čepića.Crni i taj "zrcalni" koji ti pomaže ak hićeš napraviti autoportret.Slike ću stavit kad kupim irdu a MMS mi još ne radi...AAAAAAAAA!!!!!Poludit čuuuuuuuuuuu
A SMS se piše OK.Malo je mob spor ali brzo sam piso i sve je uhvatio pa sam zadovoljan
Dali netko zna dali ce kod nas doci T610 i u drzgim bojama(crvenoj i plavoj)?
Ja cekan opis u Mobilu da vidin sta oni govore o mobu,pa ako ga pohvale uzimam ga.Znan da je perfektan ali san cuo da nije nista posebno!Ohrabrite me malo.Pao san u depresiju kad san to cuo...
Hrc,ti znas nesto o mobu.zanima me dali ima pokazivac baterije(koliko mu je jos ostalo sati i minuta do "kraja"),kao na T68?
Ima to... a sto se tice drugih boja, one ce uslijediti ubrzo nakon (citaj oko 2 mjeseca) sto je pusten u prodaju samo u srebrnoj varijanti!
HRC posalji meni na mail slike da ih ja ovdje postam preko svog weba!