ADSL2 ima isto 4:1, pa vrlo vjerotno da i ADSL2+ ima 4:1 ili mozda cak 5:1 .= Citat =:
Izvorno postao Raf
Printable View
ADSL2 ima isto 4:1, pa vrlo vjerotno da i ADSL2+ ima 4:1 ili mozda cak 5:1 .= Citat =:
Izvorno postao Raf
ljudi...evo malo prije sam zvao H1 sluzbu za korisnike da se malo raspitam u vezi triple-play tehnologije dsl-a! i pazite kaj su mi rekli...ja ih pitam da li je točno da za 199 kuna mjesecno korisnik ima besplatni internet(flat),besplatno telefoniranje unutar Hravtske i 20 TV kanal! Oni kazu,da to je sve tocno ali to vrijedi samo za građane koji će krajem ožujka useliti u poznate "Žnjanske blizance", zgradu koju gradi splitski Dal-koning, u novim će stanovima dočekati i novi fiksni operator - H1. Nevjerojatno!!!!!!!! Ja sam se već ponadao,aj neko pametan...kad ono...nemam rijeci...
A nama ostalima ku*ac od ovce ...;D
Taj VDSL je trenutno u eksperimentalnoj fazi (barem tako reče teta na SZK od H1), a kako stvari stoje, na jesen bi trebao startati agresivnije. Živi bili pa vidil.
A sta oni koji i dalje zele koristiti usluge T-Com????A kupili su tamo stanove= Citat =:
Izvorno postao RUSH
Takvi koji pored ove ponude žele i dalje koristi t-com, nisu ni zaslužili da se usele. Deložacija prije useljenja. ;D
A nije bas tako..ima ljudi koji imaju neke druge cijene u svijetu Hrvatskih telekomunikacija;D;D;D.Tu mislim na T-mobile, T-com i VIP
Pa ima čovjek pravo. Ako si zaposlen u HT-u imaš 50% popusta i zašto onda korisiti H1 ako 2MBit flat plačaš 300 kn HT-u? :D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ja cu se preselit u te zgrade majke mi,a ovdje pustam racun za t-com :D
a gle...sumnjam da je netko toliko glup da ne prihvati tu ponudu od H1 i da ostane na t-com dsl-u :bunny:= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Ne kužiš sarkazam. :(= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
U subotnjem Večernjaku (ili Jutarnjem ježi ga sad) pročitao sam članak da Ericsson postavlja uređaje za triple-play i očekuje se uvođenje te usluge u drugom kvartalu ove godine s dinamikom od cca 1000 korisnika mjesečno ! Počinju u Zagrebu ... Zanimljivo ...
1000 korisnika mjesečno? Pa kaj je to? Kap u moru! Takvim tempom trebat će im godine i godine da daju samo u Zagrebu uslugu svima koji su za nju zainteresirani...
= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
To sam i ja pročitao u Jutarnjem... Ericsson Nikola Tesla i Vodatel - u početku za grad Zagreb, i to već u drugom kvartalu ove godine, navodno :)
nekak mi se cini nikaj od te tehnologije...mi smo malo prebrzo krenuli u BRZI internet...onak,do prije 2 godine nismo imali dsl,a vec sada rezmisljamo o triple-play! Tu tehnologiju za sad ima samo u Francuskoj i Njemačkoj...neznam,ne vjerujem bas u sve to...al dobro..
Dokle god ne dobije neki mali korisnik ovakav ili brzi net, o tome ce se samo pricati a nista se dogadati. Mislim koliko smo vec culi da ce biti providera, ovakav i onakav internet, a ono patka.... za sada.
pogledajmo ko sve planira davati internet usluge- vodatel, H1, Optima, Oiv(wimax), HŽ, i još neki...
Jedino je t-com onaj koji moze pruziti brzi i bolji net, a nece jer nema potrebe kada je jedini...
recite mi samo hocu li ja morati korisiti prikljucke t-coma pa ici na h1 ili ce oni provoditi kable po zgradi???