a bas hrv rijec?? a onda..neznam ni koja je prava jer su sve posudenice ili tudice...skoro sve..uglavnom nove izmisljene rijeci za neke stvari tipa helikopter-zrakomlat i ima iz hrv joooj hrpa ludih rijeci :D
Printable View
a bas hrv rijec?? a onda..neznam ni koja je prava jer su sve posudenice ili tudice...skoro sve..uglavnom nove izmisljene rijeci za neke stvari tipa helikopter-zrakomlat i ima iz hrv joooj hrpa ludih rijeci :D
Helikopter-vrtolet= Citat =:
Izvorno postao mala
a prstodrkajuća milozvučnica- gitara?
LOLOLOLOLOLOLOLOLOL!!!!!!!
= Citat =:
Izvorno postao RAUL
kaj nije zrakomlat?? :zbunj:
ma da ides citat rijecnik,srtgo bi se od smijeha :spin:
je a bankomat?- serekeš :lol:
ili sta jos ima.... ne znam...
Vrtolet je 100%
ah da: nadnevak!
To ti je na mađarskom... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao mala
mislim neke riječi su u redu kao zrakomlat , nadnevak itd ali munjara i slične glupsti i sama riječ sve govori o toj osobi koja je to izmislila ....
Meni su ove iz zadnjeg pravopisa (strjelica i ostale) takav primjer mentalno bolesnih ljudi u ustanovi koja takve prototipe ne samo pusti u javnost nego i uvede.Bog im dao pameti u glavu!
P.S.Ako se dosjetim neke koja spada u tešku kategoriju napisat ću ju.
homogenost...institucija...segmentacija...uf....zi vciraju me te rijeci
:jump: ;D ;D ;D ;D ;D :king: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
dalekovidnica
Meni su ove najjace Sutljivci, Mutikase i Stoka sitnog zuba;D;D;
Udbasi- skupni naziv za bivse pripadnike JNA i Milicije;D;D
Biljezim se s stovanjem
okologuzno govnogutalo!:lol:
zaporka ;D
svjetloris
slikokaz
.................jalnuški diletandi, prodane duše, genetski programirani da rade protiv vlastite domovine.......... :notooth:= Citat =:
Izvorno postao RAUL
On i njegov kompanjon su mi bili najjaci sa tim novim Hrvatskim jezikom...odusevljavali su me njihovi govori..jos kada su obukli one bijele odore;D;DTito je bio 0 za njih dvoje.Zagorac i Hercegovac iz USA, pa di ces bolju kombinaciju:notooth:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
meni tutanj
međunožno guralo - bicikl :tomato:
Grijace tijelo - grijalica
meni je debilna rijeć postaja - stanica pogotovo za autobusnu ili benzinsku.
što se tiće helikoptera rijeć koja se je htjela uvaliti je UVRTNJAK
ali su mi najjace što se tiće hardvera recimo čigrasto velepamtilo.
sječam se jednom da sam skoro razbo televizor kada su u saboru usvajali nove rijeci i prijedlog je bio da se vise ne kaze ogleda se na članak 59. nego bi se promjenilo u zrcali se na članak 59. jer je zrcalo hrvatska rijec.
Čudi me da nitko nije spomenuo očvrsje - hardware i mekovlje - software :D :D
...predočnik, slovište ...
Radio Kaštela - U prvim danima emitiranja, zvao se "Krugovalna postaja Kaštela".= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
A ovi u saboru neka uvedu riječ "špiglo"