ooo.
Kakva li je to nagradna igra...
Printable View
ooo.
Kakva li je to nagradna igra...
Moraš pogodit' kako razgovarat' na Panasonic GD55 koji je na naslovnici... ;D
nije tako lako :D
nemam ja sreće na tim nagradnim igrama :(
:). mogu ti reci da ja stvarno imam... nemam srece s kladionicom ali npr. s Lotom imam
Ja imam sreće s plačom - čovječe svaki mjesec... ;)
@dmi, ti se zajebaješ a to je stvarno sreća na koju se izgleda svi prebrzo naviknu.
kada ce vise taj mobil doleprsati u moj sanducic??? ako moze neki okvirni datum... zar nije trebao vec? :)
a sta nisu rekli da nece biti dvobroj nego da ce izaci svaki mjesec
Sad izlazi broj 40/41 za srpanj i kolovoz
Jel se može znat kada će u kioske?:rolleyes:
Jednog lijepog jutra...
malo offtopic, ali izgleda da najvise posjetitelja ima u rane jutarnje sate, ha sljaka? pogledaj ima ih preko 40, vi gosti koji citate ovo sad brzo se registrirajte i add to favourites :D
a jesam glup... neregistrovanim je ovaj forum nevidljim :D
koji je vrag tu offtopic? samo sam napisal da će mobil izaći jednog lijepog jutra. zar nije tako?
@Šljaka, nis ti off nego Playerova digresija u svezi posjećenosti i strukture posjetitelja foruma u rane jutarnje sate.
I dalje off topic - evo zadnjih dana primječujem stvarno puno 'guests' na forumu, ko nikad prije (preko 40 njih). Šta se to događa?
Cudno mi je nesto...odjednom njih 50...
mozda su svi dosli sa www.siemens-java.com ;)
Tamo sam stavio 2 bannera :D
nekakav bot skenira stranice... ništa posebno...
ma ok. nego...znam za da nije za ovaj thread ali me zanima zasto mi vise ne dolazi izvjesce na mail kad netko odgovori na thread u koji sam ukljucen?
misko je objasnio, a ti si bio na forumu kad je bilo ti posjetitelja pa sam zato naveo tvoje ime= Citat =:
Poslao: Sljaka
koji je vrag tu offtopic? samo sam napisal da će mobil izaći jednog lijepog jutra. zar nije tako?
Nisam skužil, ******.
@s-p - valjda dok ne dođeš i pročitaš ne šalje ti se novi mail (makar se to meni prije dešavalo kad sam se pretplatio na pojedinu temu)...
@ svi - ja se iskreno nadam da će Mobil u ponedeljak...
@ miško - znam da je neumjesno ali nisam mog'o se suzdržat'... ;)
ovo prvo što dmi napisaše jest ono kak forum veli da radi.... :)
no, o tome nećemo u temi o novom mobilu kojeg još nema :)
Pa ni danas... :(