Nec - po danu još nekako, al u noći, deru narodnjaci, samo što zoljama ne počnu pucat, a pivo toče u čahuri od beztrzajnog topa.... katastrofa....
Printable View
Nec - po danu još nekako, al u noći, deru narodnjaci, samo što zoljama ne počnu pucat, a pivo toče u čahuri od beztrzajnog topa.... katastrofa....
niko kolko vidim nije spomenuo Hard rock, meni odlican birc, ziva muzika, jedno od rijetkih birceva di ekipa nije nabrijana. Ako si klinac niko te nece cudno gledati, ako si stariji isto tako. Jedino sto dosta radno zatvaraju, pa ga znam koristiti za birc izmedju pocetnog nacugavanja i izlaska u neki klub.
Cek... pa onda znam za to.. jel to blizu onog mercatora i konzuma.. malcice prije toga?= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
To je diskac zar ne?
@Coma_zgb... bravo, bas si se dobro sjetio! Tamo je isto super!
Ide ko u BBS?
Svima je jasno da je najbolje u Titaniku i Ludnici, uostalom pitajte floorkillera.....
Igraj Mare prašina se diže.........
San antonio je zakon
Meni nije jasno.= Citat =:
Izvorno postao markoereš
e da taj birc u sesvetama - san antonio; nalio sam se svaki put kad sam otišao tamo. odlično je, samo što je u sesvetama, pa za one koji su u zg, i nemaju auto, u 4:00 malo je se problem vratit u zageb..... iskusio na vlastitoj koži... al ti putevi se ne zaboravljaju....
san antonio,ok,dobre curice!
koja zika je u san atoniu?
samo da objasnim ovima iz zg-a u vanillu i tribu zalaze sponzoruse i njihovi sponzori, muzika se ne cuje od galame a i nije neobicno ako tu i tamo padne koja tuca;D= Citat =:
Izvorno postao aksicni
@raveillusion Nije istina, vjeruj mi da u zg nema nijedan club kao šta je tribu il vanilla
a u Zagrebu moras mikroskopom trazit takve klubove :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao raveillusion
blago vama:rolleyes:
mislis nema tako losih;D= Citat =:
Izvorno postao markoereš
ps,. ja mislila da su to birtije;D
Najbolje je izac u običnu birtiju.
sokol baredo mambo