Da, ovo 'LOL' je jedva nekako kroz zube, tj. prste istisnuo... ;D
Printable View
Da, ovo 'LOL' je jedva nekako kroz zube, tj. prste istisnuo... ;D
****** nije ni njemu lako, pola foruma mrzi nokiju!
A cuj,sta ces.Ja npr. volim Nokiu(i Siemens,naravno).
Nokia RULES!!!!!!
:jump:
Ti spadaš u 'main stream'. Komercijala! Loše... vrlo loše...
Ma da,a ti?Di ti spadas?:retard:
U momke koji ti mogu pobrisat' post... ;D
U biti on ti je SE obožavatelj pa mu ti sad lupi kontru...
:jump: :lol:
Dobar! :lol:= Citat =:
Poslao: dmi
U momke koji ti mogu pobrisat' post... ;D
U biti on ti je SE obožavatelj pa mu ti sad lupi kontru...
Hehe.Pa svatko ima svoj ukus,zar ne?:lol:
Meni je nokia ok, nekako, ma što vi rekli, imaju svoju draž, a osim toga meni (osobno) je gušt "rasturat" njihove izbornike. A, osim toga, stari latini su bili u pravu kad su rekli onu: De gustibus non est disputandum; tj o ukusima se ne raspravlja, makar oni tada nisu mislili na nokiu. Zato, Ljudi, koji je smisao ovog prepucavanja, svaki je mob dobar na svoj način, a kad bi postojao savršen mob, onda ovaj forum ne bi imao smisla. Ostanimo na konverzaciji, a ne na međusobnim prebucavanjima i sarkastičnim vrijeđanjima.
No, uvijek se nađu bebe koje će me popljuvati i nastaviti tjerati svoje
Vidiš stari latini su izumrli (tko zna zašto)...= Citat =:
Poslao: izzycool
...stari latini su bili u pravu kad su rekli onu: De gustibus non est disputandum; tj o ukusima se ne raspravlja, makar oni tada nisu mislili na nokiu.
Možd' su i oni imali kriva vjerovanja... ;)
@dmi, ja znam zašto su stari latini i stari grci izumrli: bili su stari i nisu više mogli jeb***** i zato su i izumrli!
Možda su bili "stara škola" pa su se kakti malo stidili pa sve koke ošle onijem "barbarima" što ne pitaju i...
:lol: hehe :lol:= Citat =:
Poslao: dmi
Možda su bili "stara škola" pa su se kakti malo stidili pa sve koke ošle onijem "barbarima" što ne pitaju i...