Izvorno postao Bimbi
Obicno ne reagoram na ovakve teme, jer teze kakve su iznesene u ovoj raspravi ne dozivljavam osobno, a shvacam da uvijek ima ljudi razlicitih misljenja i stavova od moga, pa im tako shodno navedenomu, nece npr. odgovarati atmosfera na ovome forumu, koja meni vrlo odgovara.
Nego rospaya, ne radi se sada tu konkretno kome ces nedostajati, a kome ne. Meni bi nedostajao svaki clan koji ima kvalitetnoga znanja i volje da to znanje podijeli ovdje na forumu sa zajednicom. Ako imas nevedeno i ti ces mi nedostajati.
Sto se banova i odluka modova tice. Znam da su utemeljene, znam da nisu samoinicijativno donesene, znam da uvijek postoji kontrola unutar tima koji vodi forum i znam da niti jedan clan nije kaznjen bez razloga. Tome svjedoce i teme koje se otvaraju u dijelu foruma koji ostalim clanovima (osim tima koji vodi forum) nije vidljiv, u kojima se neke modove i pozove na odgovornost radi mjera koje poduzimaju, te se kazne niveliraju, a ako utvrdimo da je dodijeljena eventualno neopravdana kazna, ona biva povucena bez ikakve posljedice za clana, ili ne biva niti dodijeljena!
Da ne pricamo previse uopceno. Ja sam odgovoran za svoj dio foruma. Ja sam mod u Digitalnoj fotografiji. Ne znam jesi li ikada otvarao taj dio foruma i da li uopce dijelis interes za nevedenu tematiku, ali ja te molim da ako znas za i jednoga clana, koji je u tome dijelu foruma naisao na moje nerazumijevanje, sikaniranje ili moju nespremnost da mu pognem, da ga navedes. Jednako tako nadji koje sam ja to kazne prerigorozno ili neopravdano dodijelio.
I za kraj, od kada sam preuzeo taj dio foruma, trudio sam se i trudim se da stvari sto bolje strukturiram i povezem, kako bi dio foruma koji uredjujem bio sto kvalitetniji i sto vise obilovao korisnim informacijama. Napisao sam opsezne tutoriale i savjete, otvorio gomile postova sa manje vise svim korisnim linkovima koji nesto vrijede. S obzirom na sve navedeno, ako nekada ipak zatrazim od nekoga clana da malo pogleda po tome dijelu podforuma, ne mislis li da je to s obzirom na gore navedeno, i opravdano?
I jos sitnica. Na dijelu foruma za koji sam ja zaduzen najvise pitanja postavljaju upravo nevi tek regostrirani clanovi, koji su se i registrirali da dobiju neku informaciju i ja jamcim da nikada nisu naisli na moje nerazumijevanje...ako znas kojega, kako rekoh javi!