Sad je veseli kad pada snijeg...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Printable View
Sad je veseli kad pada snijeg...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
i kisa je ok:) provedem dan citajuci,mrljam slike,ne izlazim iz pidjame:)= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
ma dan ti je onakav kakvim ga napravis:))
:) tako je Erika!!!:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao lili
hehehe jel ti dodje da me zagrlis:)?
:rolleyes: khm...pa baš i ne!!:rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao lili
:rotfl: :rotfl:
moji uzasni dani poceli su jucer.doso ja u skolu dobio 5 iz hrvatskog.6sat razrednik nam je došao u razred i rekao da je roditeljski u ponedjeljak-jos uvijek nije los dan.nakon toga dođe nam profa iz prakse i kaze da sutra tj. u subotu moramo doc u 7:30 kako bih nadoknadili dan-a toliko sam se radovao slobodnoj suboti.kada sam se vracao iz skole cura me nazove i prekida samnom-to je bio petak.subota:zakasnim na praksu 40n kreten me zapise i moram odraditi to,dobijem komada iz zalaganja i moram ocistiti radionu.kada sam se vracao kuci pukne mi guma na biciklu,sad neznam sta ce bit do kraja dana,nista me vise nemoze iznenaditi.
Dakle, dan četvrtak oko podne i pol odgovaram statistiku usmeno... sve ok izvučem najlakša pitanja, popunim rubriku u indeksu... sada popdne provodim rastavljajući kompove i kombiniranjem djelova... uglavnom u svoj komp sam htio ubaciti (nadograditi) rama (pc3200 256*2), jedan sata hd od 80gb, promjenit disketnu, i zamjenit obični dvd sa combom... i sve ja to lijepo ubacim svidam i cap neće da makne nakon učitavanja procesora, izvadim ovih pola gige rama (ostane 512 otprije) cap nema slike na monitoru... vratim sve na staro... nema pomaka... i sad ću morat nosit to na hebeni servis... sva sreća šta imam još dva kompa... e sad isčupam tv karticu iz svog mrtvog kompa i stavim je u drugi i zamrzim (bankrot pinnaclu!) Pinnacle s njihovim usranim driverima koji nerade nikad kako treba i uvik se potuku sa onima od zvučne... uglavnom neizgleda previše strašno, ali vjerujte da je uistinu frustrirajuće... uistinu
Danas je moj frend imao loš dan... netko mu ukrao mob (cv65) Ako netko ima para i dobar je čovjek nek pošalje neki ;D