Bi li objasnili zakaj ti treba njegov imei i kak ce ti to posudit garanciju ?
Znatizeljan sam za ubuduce....
Printable View
Bi li objasnili zakaj ti treba njegov imei i kak ce ti to posudit garanciju ?
Znatizeljan sam za ubuduce....
@Mobyy Vraga crnog priznaju. A nisu ni oni bog zna šta. Pratim neke slovenske forume i ljudi pljuju više nego mi po mobisu
A, što onda kazati nego se posuti pepelom i strpiti. Nokia je vodeća firma u svijetu, ako se komu ne čeka na popravak, ne mora (tako bi odgovorio gospon Vanjoki).
Uglavnom, prestrašno!
treba vidjeti kako "Nokia care centre" funkcionira u Indiji. Jednom sam čitao na mobile-review forumu, kako je tip iz Indije se žalio da su mu 7710 držali, mislim, dva mjeseca i nisu ništa napravili. Na kraju mu je istekla garancija, pa su ga odyebali. Sad bi neko reko, pa to je Nokia, kako sad to.
Nokia je svjetska firma, ali servisi su lokalni i opisani su mentalitetom države u kojoj posluju. Isto ko sa Mercedesom i Eurolineom, kad su ona dvojica došla s E klasama na Jankomir da ih iz protesta spale, jer su ih Eurolineovci jebavali u zdrav mozak.
pa jednostavno poslati mi onaj papir.= Citat =:
Izvorno postao Den-77
E to ti se nebu promijenilo nikad= Citat =:
Ma ti šupci u Mobisu misle da nas mogu zahebavat kako hoće zato što jedini u RH mogu ovlašteno servisirat Nokiine mobove, al nadam se da će se i to uskoro promijenit.
@gogoslav Šta znaš, možda još neka firma dobije ovlaštenje za servis Nokiinih mobova. A i ljudi sami vide da se Mobisom imaju stalno nekih problema. Neznam zašto, ali nakon tri mjeseca što sam na forumu Mobis mi se sve više gadi. Ali svatko ima pravo na svoje mišeljenje.
to je vijest mjeseca bar za mene jer čekam tako šta već neko vrijeme.
thx za obavijest.....
PITANJE: do kojeg kapaciteta postoje RS DV MMC kartice za n70????
U pravilu N70 podržava DV RS MMC do 2GB, ali nećeš lako naći tu karticu. Najčešća je od 512MB (najveća od 1GB).= Citat =:
Izvorno postao medvjed
Nije specificirano, trebale bi ići sve koje posotje, ali Nokia jamči jedino za svoje da će raditi.
i u tome ima pravo, jer dosta kartica koje nisu original bacaju errore.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile