meni je zena rekla da je taj adapter deblji od kartice oko pola mm i cak je malo sire od klasicnog sima. posto je v3 takva kakva je, to ne stane unutra. kartice se rezu tak da ostane samo cip, stavlja se u adapter i to je to.
Printable View
meni je zena rekla da je taj adapter deblji od kartice oko pola mm i cak je malo sire od klasicnog sima. posto je v3 takva kakva je, to ne stane unutra. kartice se rezu tak da ostane samo cip, stavlja se u adapter i to je to.
Evo ovako stvari stoje..cijena dual sim adaptera 99,00 Kn, plus postarina ako zelis da ti posalju pouzecem.U Freeportu, postoji adapter za probu, pa svi koji su iz ZG, mogu ga tamo i probati prije nego ga kupe.Meni je stao u Siemens SL55, a i u SE K700i iako su tvrdili da nece stati.Zato je najbolje otici na lice mjesta i probati.
ok hvala. onda cu otic pogledat. makar mi nije bas usput. ima mozda koji dobrovoljac da skokne do freeporta s v3 i isproba?
daj javite ako bude uspjelo ima još interesanata
U v525 stane bez problema, jos kada bi se nekako moglo imati dvije linije istovremeno, to bi bilo zakon. Probao sam sa nekim opcijama u semovima, ali nista nisam dobio.
Ma ona opcija o dvije linije teško da bi mogla pomoč jer je riječ o dva operatera, a te dvije linije su predviđene za istog operatera (npr, jedna za privat, a jedna službena).
zna li netko može li dual sim adapter (onaj u kojeg idu cijele kartice) povećati potrošnju baterije na mob-u iako je isključena opcija automatskog prebacivanja na drugu karticu u određenom vremenskom roku. Imam v360 i čini mi se da mi se baterija puno brže troši. :dunno: :dunno:
Pročitao sam negdje da se baterija brze troši sa tim dual sim adapterima.
Meni je gutalo bateriju toliko da sam na kraju odustao od tog Dual Sima. Trajala je jedva jedan dan, bez puno razgovora. A probao sam sve opcije koje dual sim nudi uključivati/isključivati, bez uspjeha.
Recimo to ovako: pozitivna strana dual sima je što ne moraš nositi dva mobitela, negativna strana je što umjesto drugog mobitela moraš nositi punjač...stalno, nikud bez njega :turn:
jutros sam napunio bateriju pa ću baš pratiti koliko vremena izdrži( prosjek 10-15 sms-a; 15 min razgovora) . :dunno:
evo izdržala je 28 sati( 10sms-a;oko 4 min. razgovora; pregled 15 kratkih 3gp videa-prosjek 20-25 sekundi po videu):thumbdown
Uređaj je 9mj. star. Znači ili je baterija oslabila ili ju adapter nenormalno troši!!:licklips: