Štogod da jest, ja je prodao. Samo me strah uzimati nove Symbianere.
Evo, po iskustvima s n70, mogu kazati kako je 6630 fakat odličan mob!
Printable View
Štogod da jest, ja je prodao. Samo me strah uzimati nove Symbianere.
Evo, po iskustvima s n70, mogu kazati kako je 6630 fakat odličan mob!
jesi zvao mobis? sta kazu? kak mislis priznaju kvar s neoriginalnom, to mi je malo cudno.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
fakat je ovo cudno..moram ja detaljnije gledat taj mob.
samo vi nastaviti pisati, s novim idejama, ja preuzimam tu nokiu pa problemi ne nestaju.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Krivo si shvatio, normalno kad sam ja nejasno rekao.= Citat =:
Izvorno postao khideg
Ovako: Mobis priznaje kvar ukoliko ti se problem dogodio s originalnom" Nokia karticom. Ako je neka druga, u mom slučaju Kingston, reklamacija ne vrijedi. Zašto? Zato jer se Nokia jako lijepo ogradila od ostalih proizvođača i u svim disklejmerima piše da je preporušljivo upotrebaljavati samo "Nokia" kartice.
ahaaa.pda to mi je logicno. a jel s original nokioa karticom radi?= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Nemam pojma, nisam probavao jer su duplo skuplje
pa ali dobijes 64Mb?= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Ana, misliš na tu. Pa da budem iskren, nisam je ni korstio previše, jer sam odmah turnuo onu 512 m.
Ja do sada nisam imao takvih problema. Kartica i mobitel rade bezprijekorno. A kartica je neka Amzor ili tako neka lijeva marka= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Što lijevija, to bolja, izgleda..........
posto si to platio?= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
da li je ntko koristio original 64MB iz nokije i da ima problema.
ajde napisite koji firwer imate u n70.
Meni je verzija bila 2.n e š t o
A kad god bih stavio karticu od 64MB, prepoznao bi ju iz prve (pogotovo kad bi zaribao s ovom od 512MB).
Ali nisam ni ja puno koristio to od 64 pa ne mogu sto posto tvrditi da se ne bi zablesirao i s njom.
Pa zamijeni kartice i probaj sa 64 MB= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Problem je što nema određenog vremenskog razdoblja kad možeš očekivati da će se mob zblesirati. Sad taj test sa 64MB karticom bi mogao potrajati (bar mjesec dana). A, ne mogu na nju staviti brdo podataka. Recimo, na 512 sam stavio nekoliko pjesama, filmića i tu sam već potrošio bio cca 130MB.
imam novu iz mobisa ii nemam absolutno nikakvih problema-radi savrseno
koju karticu koristis?= Citat =:
Izvorno postao abd
upravo provjereno.. 64MB original MMC nokia, baca error kartica neprepoznata koristit ce se memorija telefona,
zna netko ljek, mozda flesanje? koji je najnoviji firmwer?
Neznam za ostale marke, ali Kingston kartice su mi se zgadile. Imao sam dvije i radile su oko 2 mjeseca i onda odjednom ni mob ni card reader ih ne može prepoznat. Slažem se sa Drugom:"Što ljevija, to bolja." Sad imam neku Sandisk i radi savršeno. Neznam za vas, ali Kingstona nikad više.