Kod nas to neće doći...
Printable View
Kod nas to neće doći...
i to sto kazes...
kod nas ga vjerojatno nece nikad biti,nazalost.:-/
ne vjerujem da će biti 1k eura,prije negdje oko 5k kuna
Taj mobitel je već pila, a koliko mi se čini i jeftiniji je od LG-a. LG je precijenjen i bez obzira na njegovu kameru, originalnost ili kaj već preskup je i to je činjenica. Za te novce kupiš 8800 Sirocco koja je trenutačno pojam ekskluzivnosti i prestiža. LG si je opako zabrijao :-/= Citat =:
Izvorno postao A112
Ovaj SAMSUNG je bezze. samo mu je kamera dobra :-/
Ali je daleko ljepši i bolji od LG-a...ovaj LG je jedan od najružnijih mobitela koji su vidjeli svijetlo dana...= Citat =:
Izvorno postao GoFast
ja nebi kupio sirocco nikad zato sto mi je ruzna i sto ima lose funkcije ali jedino mu je kvaliteta izrade dobra:closed: :closed:
ovaj samsung impresionira..... al ovaj natpis anycall mene zabrinjava.....jer na svima samsung mobovima na kojima je to pisalo , se nisu pojavili na našem tržištu:-/ .... ispravite me ako griješim
bilo ih je par....:spin:= Citat =:
Izvorno postao mobman
da to i mene jako zanima= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
.....ebi ga kad se išlo stavljat samsunga u lg temu , za to se lijep otvori tema u samsungu....:spin:
nikad to nece biti tako= Citat =:
Izvorno postao Moby
usporedi fotke sa tog lg-a i recimo canona a530
oba imaju po 5 mp
u niti jednim svjetlosnim uvjetima, nacinu fotografiranja mobitel nece imati sanse
cak niti taj samsung od 10 mp- ima ziher premali senzor i prelos procesor za obradu slike, o optici necemo ni raspravljat
Imaju je na recisvima.com. Vidi: http://www.recisvima.com/shop/catalo...id%3DA-1087%26
Pa ko voli slikavat s mobom nek izvoli.
za samsung b600(10mp) bi se prije moglo reci da je to digitalac sa funkcijom mobitela nego obratno pa zato uopce ne sumnjam u kvalitetu optike.KG920 je ipak "samo mobitel" sa solidnim fotoaparatom koji dakako nema sanse u usporedbi sa pravim digitalcem.= Citat =:
Izvorno postao jed2i
izgleda da je povucen iz prodaje u srbiji
ili je rasprodan...:licklips:
točno:-/ :-/= Citat =:
Izvorno postao zmija
Dakle dižem na površinu topic jer me zanima
ima li šta od ovoga kod nas i koliko para!!!
http://img253.imageshack.us/img253/5628/kg9209ig.gif
doce kod nas kad bude izasla n95 da joj pravi konkurenciju
U njemačkoj se taj mob može već dugo nabavit, ima ih i u hr par, a i ja sam ga posjedovao čak 1 dan hehe. Ak kaj koga zanima nek pita.
Kamera se moze usporedit s npr. Canon A310 po kvaliteti slike, tj. s dgt. foticem od 3mpx.
zavisi da li ovlasteni zastupnik ima u planu prodavati ovaj mob.
bilo bi dobro da krene u prodaju jer LG u ponudi na hr trzistu nema nijedan top model.:coolmad:
ovo je pravi odgovor na kamera modele K800,N93/n73 i D900.:lmao: :chatter:
Meni se ne sviđa raspored tipki,a što se kamere tiče nikad neće moći zamjeniti digitalni fotić.:fried:
a recite vi meni čemu mobitelu takva kamera pa neću printat plakate s mobom ću uslikat koju sliku koju ću isprintat na papir veličine a5 i gotovo šta će mi mob kojem jedna slika zauzima 1-1,5 MB meni je to beskorisno trošenje prostora........... ja se nadam da se neko slaže s menom da mobu nisu potrebna više od 2-3,5 mp i to je to
tako je. vise od 3mp nije potrebno sa dobrom optikom , pravom bljeskalicom i optickim zoomom.
kao kod naprimjer automobila,nije brzi uvijek automobil koji ima vise konja nego onaj koji ih bolje iskoristava.
ipak vjerujem da je na ovom LG-u kamera stvarno dobra,sto pokazuje i usporedni test:
http://www.gsmarena.com/kg920_k800_n...review-125.php