Gle, ponesi T-Mobile, VIP i TELE2 SIM kartice sa sobom kad se ides nac sa frajerom, te ih sve isprobaj, onda ces bit siguran da nije kodiran;)
Printable View
Gle, ponesi T-Mobile, VIP i TELE2 SIM kartice sa sobom kad se ides nac sa frajerom, te ih sve isprobaj, onda ces bit siguran da nije kodiran;)
ma ponesei amo tele2 ak radi na tome,,radi i na ovom drugome.
E j... ja nemam ni tele ni t-zombix kartice.
kad kupujes nabavi, posudi od lege.
na vodafone-ovoj ne možeš stavljati mp3 za melodiju zvona dok je ne flešneš,timova je ok.= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
meni pajdo uzo u zg tim-ovu,soft v5.03.08
nezaključana,očito fleshnuta jer nema apsolutno ništa od tima unutra.
a maska je strava,tamno plava (ima tim oznake),tipkovnica standardna al boje
tako je, ista stvar je i sa vodafoneom, osim onih glupih linkova na vodafone portal koji se ne mogu izbrisat, i možda još pokoju sitnicu nema razlike u odnosu na obični firmware... iako sam primjetio da ja ne mogu postaviti mp3 kao zvono..bit će da je to zbog vodašita, ali nea veze stavio sam ogg pa je još bolje :)
daklem... iako i kupiš TIMovu ili vodašit samo odnesi u mobis i oni to srede. kao što sam rekao ja se spremam odavno pa nikako otići.
EDIT : nisam vidio gornji odgovor, ali nema veze..bitno da si shvatio poantu :)
I zadnje(valjda) pitanje:
Sa mobom se dobije neki handsfree?
Ako ne,hoće li mi one od N5510 radit?(iste su ko za N-gage)
Neće. N6630 ima PopPort, tj. poseban priključak za stereo slušalice. Jedino da kupiš dodatni adapter (a to ti je još extra trošak), možda bi radile.
pa ja mislim da se dobiju slusalice.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
trebale bi ici slusalice i usb kabel , i kartica od 64mb. tako sam bar procitao
Sa mobom moras dobit DV RS MMC 64MB, HDS-3 handsfree, MMC adapter, punjac, CD, USB kabel.
od svega gore navedenog ja jedino nisam dobio DV RS MMC, ali sam kupio od 256mb pa nema problema...
ali inače bi to sve morao dobit kao što marko kaže.