primaju ti oni SVE...žž= Citat =:
Izvorno postao Router
ako nades nseto, daj mi ponudi,ja cu vjerojatno uzet neki uredaj za nekih -20-30kn.
Printable View
primaju ti oni SVE...žž= Citat =:
Izvorno postao Router
ako nades nseto, daj mi ponudi,ja cu vjerojatno uzet neki uredaj za nekih -20-30kn.
i meni je 6230i - to mi je najbolji mob , ali 1900kn - kak god da okrenem , puno mi je trenutno. a i odlucio sam ne davati za mob preko 1000 .
onda cu radije uvaliti ovaj 3310 razbijeni , jos da nadjem i pokvareni punjac ;D
ne trebas punjac donostiti.
Ja ću pitati može li bez ikakve zamjene.
6230i se čini najopravdanijom. U TELE2 je 1700 kn uz pretplatu, u VIPa malo jeftinija opet uz pretplatu.
Jedino je T-Mobile nudi u prepaid paketu i još ti "vrati" do 500 kuna. Možda postane i best buy, jer mob je stvarno heben!
= Citat =:
Izvorno postao kresoml
na simpi dijele koju paru???!!
o cemu ti to??
ja sam na simpi od prvog dana...imam krarticu sa 6 brojeva...znaci najstariji sam korisnik simpe...i nikad...ama NIKAD nisam nista dobio od t-coma ...ama nisu mi nikad dali ni koju poruku da posalje besplatno.....
pred novu godinu sam uzeo tele2 na 85 lipa poziv...a simpa stoji sa strane...sad istjece u 3 mjesecu...pa neka istekne...
dijele ako kupis novi mobitel , mislim da sam dobro objasnio po kojem principu pa cemu toliko cudjenje . odes i uzmes recimo nokiu 6030 - platis ju 548kn , a na svoj simpa racun dobijes 12mjeseci po 40kn i jos simpa start paket za preprodati .
= Citat =:
Izvorno postao revo
pa čovječe ja sam isto od "prvih dana" u cronetu/htmobile/tmobileu i učlanjen sam u +club i dobim na račun 48kn nakon što kupim bon od 100kn, istina da već neko vrijeme ne korisitm 098 nego 095 jer su mi "čudno" odlazile pare, ali i na 095 mi nije toliko "jednostavno i JEFTINO":sheriff:
= Citat =:
Izvorno postao revo
BRAVOO za odlazak iz T-Mobile, pusti je kroz wc skoljku kao i ja..:wave:
moja je pala kroz skare . :D
p.m. ja nedavno prodala 3310.bude li ta akcija trajala mjesec dana maznut cu dragom neki prastari sagem(muzejski primjerak):evil: ;D= Citat =:
Izvorno postao Paramount
netrebas dat stari mob. evo ja danas bio produzio pretplatu i reko mi lik da to uopce ne gledaju. Ali produzenje ugovora tj akcija zamjene staro za novo ne vrijedi za sve mobitele koje nude t-mobil. ja sam htio k700 i lik je reko da taj mob nije na akciji staro za novo, al onda je otiso i valjda pitao sefa i on je odobrio i lik mi je prodo k700 za 500kn. svaka cast t mobilu
koliko ja znam k700 je 500kn(na 24 mjeseca):retard:
24x koliko kuna ? ;D ;D
hoces reci da nemoram donet nikakva uredaj u zamjenu.= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
da. tak mi je lik reko
Pa ništa čudno. Tako je bilo i sa prošlom akcijom zamjenjivanja na Simpi... Mogao si doći praznih ruku...
ja sam bio neki dan samo pitati..i kaze, moras donet uredaj i punjac ...nitko nije gotovio d amozes doci bez uredaja..= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
mene brine jedino sto ja i mogu nabaviti uredaja,ali punjac,,nema sanse.
Uvališ nešto što sliči na punjač. :) Ne vjerujem da im punjač puno znači, a na kraju krajeva punjači ne zagađuju okoliš koliko mobiteli odn. njihove baterije.
Što, baš nemaš nijedan punjač-bar onaj Nokijin koji je u prodaji već 5 godina (onaj najsporiji)?
dam ti ja besplatno sagem mc 922+punjac ak oces= Citat =:
Izvorno postao khideg
Mislim stvarno su im cijene za 10!!!!Aj bar su mogli ih spustit za 100kn al ovo sta je u ponudi je cista pljacka.:-/ :-/ :-/
cjne su ogromne, i akciaj je glupost. no da li zna netko da li se moze ostvariri bez starog uredaja.
Moze, provjereno.
(ako ga bas i nemate nema veze - teta u T-ducanu)
Ovo mi se fakat sviđa! LOL= Citat =:
Izvorno postao kokibj
Tipična balkanska posla!;D
kakva akcija? koji su modeli pristupni? ono nokia 6320i, motorola v3 i nokia 6030? :confused:= Citat =:
Izvorno postao sirius
ak si korisnik recimo 12 mjeseci i žečiš produžiti pretplatu na 24, onda su cijene povoljne. ja sam na tarifi 60 dobio k700 za 500kn.= Citat =:
Izvorno postao sirius