Dobar je al ja čekam K-618,samo šta nitko ne zna kad izlazi na tržište kod nas:dunno:
Printable View
Dobar je al ja čekam K-618,samo šta nitko ne zna kad izlazi na tržište kod nas:dunno:
Pa kaj to nisu isti mobiteli? Samo malo drugacijeg dizajna?
Baš zato i gledam taj 618 ljepši mi je,i mislim da nema yoistick nego ima riješenje kao W-810(ak sam dobro vidio)
Istina, ali opet, i 610 ima joypad :)
Ali, naravno, svako ima svoj ukus. Meni se i 618 svidja. Mozda bi mi bio i bolji da ne postoji crveni 610 :licklips:
No krasno, moja zena me sad davi da hoce bas taj crveni....
Sorry što oživljavam prastaru temu, ali zanima me, može li se ovaj K610i nabaviti normalno negdje u slobodnoj prodaji? Osim u Vipnetu i T-Mobileu (gdje sam čuo da se ne može otključati)...
Hm?! :eek:
Ovo bi bio prvi SE mobitel za koji cujem da se ne da otkljucati. Jesi siguran?
= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Ja ga isto imam. Ali nazalost jos uvjek se nemoze otkljucati, barem ja nemogu da pronadjem nikoga. Sve unlokere koje poznam ovdje u Frankfurtu kazu da nemaju mogucnosti da ga otkljucaju.
Nadati je se da nesto uskoro izadje i za njega.
jel ovaj bolji o D750
probaj ma www.smartmod.de= Citat =:
Izvorno postao minjon
oni ti rade debranding i unlock ( moras pitat,prije su to imali u ponudi na internet stranici ) ako si u FFm nebi ti trebo bit problem
smartmod.de onlinestore
Bertha-von-Suttner-Ring 8
60598 Frankfurt am Main
1. Kako se mjenja broj u govornoj posti
2. Dali je moguće zumirati sa kamerom od 2mpx (sa VGA moze)
= Citat =:
Izvorno postao gigi&
1.meni-poruke-podesenja-broj govorne poste.
2.ne moze se ni s 2 ni s 1 samo na vga
preteče me pero... ;D
Da, nemožeš zumirati jer bi ti to onda "pokvarilo" sliku... I kad bi se moglo, ja digitalni zoom nebi koristio jer nije baš od neke koristi... :-/
pitanje jel se moze i na novim k750 sad zumirati nisam vidio...jer sam procito na njihovoj stranici da se ne moze na 2, na vga moze 2.5 a na 160*120 4zuma. tako da neznam cemu onda autofocus
na starijim softovima na K750 se moglo zumirati i na 2Mpx rezoluciji...
Po meni je logično da su ukinuli zoom na 2mpx slikama bez obzira na AF...
AF služi da bi slika bila oštrija i da nebi ispala mutna... kada koristiš digitalni zoom, pixeli se "rašire" i bez obzira na AF slika ispada mutna...:-/
a jel neko zna koja je razlika između k610i i k610im? osim kaj ovaj drugi postoji u crnoj boji i nigdje ga ne vidim za nabaviti?
Koliko vidim, to su hardverski potpuno isti telefoni. K610im je kao vise prilagodjen mobilnom surfanju, pa tako recimo ima ugradjen Macromedia Flash Lite, a K610i ga nema. Ostalo je sve manje-vise isto.= Citat =:
Izvorno postao cyro
a jel postoji taj 610im u Hrvatskoj? jer patim na crne telefone il bar tamnije, pa mi je to zasad jedina zmajerka...
sviđa mi se v630 jako, zbog dizajna tog, al je skuplji dosta, ma mi se ovo čini ko neka bolja opcija, ak ima crnih? kaj vi mislite?
također, ak znate, kaj se dobije tu u paketu?
e da, i jel i jedan od svih tih modela ima bljeskalicu?
nije puno skuplji samo 200 kn a dobijes ljepsi mob bar po meni, i dobijes karticu od 256mb i slusalice a uz k610 to ne dobijes,dobijes 64mb..uzmi si v neces pogrijesiti. ima ih u oglasniku za 1000kn..
tražio sam baš, nema ni jedan... mislim ima onih 3 tjedna stari il par mjeseci, a s takvim sam već prije imo loših iskustava tak da uzimam sam 0h razgovora, a ti ne postoje...
ajde, fala puno ekipa na pomoći :)
Dobio sam od >Firme K610 moram reci supac mobac...!!!!
Znam da ovo pitanje ne spada ovdije ima li ko theme za ovaj mobac...!!!
Za teme pogledaj na www.zedge.net i www.mobile9.com i pogledaj u ovoj temi... :spin:= Citat =:
Izvorno postao exotica
malo off: šta bi' sa D900?? :-/
Ukrali mi ga u ducanu, neki 50 godisnji debil....:rifle: Ima ga snimljenoj Video snimci.. Sva sreca firma mi dala VPN mobac uufff sta bih bez mobaca..
Moram reci SE nije los.... Malo mi sicusan kao i tipke... ali mi se svidja not bad..
Ajde dok imam SE dajte mi neki programcic da se malo pozabavim i da ne mislim na moj D900......
Da pitam, dali mogu flashirat sa USB kablom kojim sam dobio sa mobacom. Ima brand od VIP-a.... Ajmo SE Ekipa razjasnite me malo...