Možda možeš nekome na private, tko može reći jer nije potpisao ugovor :)
Printable View
Možda možeš nekome na private, tko može reći jer nije potpisao ugovor :)
vidi, nemogu ja napisati ovdje metode kako se dođe do stanja i kako se Fotokopira, nego mogu reći princip i takve stvari..
Pa tko ce znat da si napiso. Nigdje ne pise tvoje pravo ime.
znam ali ipak..
pa nebi išao onda na tečaj da kažem kako, jer sam ja to ipak platio 1700,00kn..
ako imaš pitanja pitaj, neću ulaziti u korake kako ući u stanje i kako čitati..
:thumbdown:= Citat =:
Izvorno postao Bronth
Kazes da pali samo za 'beletristiku'?
Kad si izaberem knjigu koju zelim procitat, sigurno mi nije cilj procitat ju na brzinu za 5min. Jedinu korist ovog brzog citanja vidim kod ucenja, a odgovorno tvrdim da ti taj tecaj nikad nece dramaticno pomoci u ucenju strucne literature. A ako ti je cilj bio citat slikovnice za 5 minuta, onda super!
Potpisujem= Citat =:
Izvorno postao marko6630
jeko interesantno...
sad ozbiljno, lova nije sitna za taj tečaj ali mislim da se isplati pa sad nam reci dali se može na taj način učit stručna literatura na fakultetu (bilo kojem) i proč ispit nema veze i da se par puta pročita knjiga. Da li se pamti.
...i ovako dnevne novine da li se zapamti i dali postoji razlika normalnog i brzog čitanja u količini zapamćenih informacija.
@HCSC
Ali ZASTO bi htio na taj nacin citat dnevne novine? Meni je citat novine gust, ubijanje vremena, a ne utrka....
Ali sutra će to možda biti jedini način da budeš u korak s vremenom.. :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Meni je to ok... A staru sposobnost nećeš izgubiti.
čuj bronth stvarno nebi škodilo da kažeš osnove jer ja živim u trogiru a to je dalekooooo od rijeke a ja sam maloljetan
ja ne mogu vjerovat da pushite ta sranja, po meni je ista stvar kao da pohađate tečaj vidovitosti...........500str. u 5min!?.......e da, oče ko kupit karnister od 5litara veličine mobilnog telefona, najnoviji patent, za cca 1800Kn?..... ;D
= Citat =:
Originally Posted by marko6630
@HCSC
Ali ZASTO bi htio na taj nacin citat dnevne novine? Meni je citat novine gust, ubijanje vremena, a ne utrka....
Ali sutra će to možda biti jedini način da budeš u korak s vremenom..
Meni je to ok... A staru sposobnost nećeš izgubiti.
slažem se, a novine su samo primjer a i da ih i pročitam tako zašto ne sve dnevne u 15min.
vidim da neki ne vjeruju u to, za to sam čuo još i prije, tako da se to može samo koliko ostane u glavi čekamo odgovor?
vidite, za početak kad tek polaziš tečaj čitaš beletristiku jer ona je najlakša za početnike..
stručna literatura se isto može čitati, i puno više toga ostane u glavi nego s tradicionalnim čitanjem, s tim da ovo čitaš max 20 minuta..
dnevne novine nije gušt čitat tim stilom jer su to ipak novine..
kupuješ ih da vidiš novosti, crnu kroniku i zanimljivosti a to je užitak čitati tradicionalno..
mnogi bi se složili samnom koji su išli na ovaj tečaj, također te tečaj ući kako u trenutku dobit samopouzdanje, kako se osjećat Jebeno Dobro..
evo malo sa njihovog sajta:
POWER READING VAM DAJE JEDINSTVENU MOGUĆNOST DA NAUČITE:
-
čitati s razumijevanje i memoriranjem do 30 stranica u minuti ( nakon početnog seminara)
-opušteno i zabavno čitanje, učenje i kreativno pisanje
-kako stvoriti fantastičnu memoriju i izoštriti fokus
-osloboditi kreativnu energiju
-organizirati svoje ideje
-pročistiti i usmjeravati misli velikom brzinom
-bilježiti, zapisivati predavanja lako i učinkovito
-izoštriti cjelokupnu percepciju i ostvariti psihičko stanje centra
još malo:
- Prođite ispit učeći puno manje vremena, a pamtite puno više.
- Poboljšajte uspjeh u školi učeći manje, a puno učinkovitije.
- Proširite svoja znanja, dodatno se educirajte, napredujte u karijeri,
uvećajte svoje prihode; istovremeno nemojte žrtvovati vrijeme za
vašu obitelj i ostale životne radosti
također se rade Mape uma koje znatno poboljšavaju memoriju..
uzmite si par knjiga od Tony Buzana pa vidite o čemu se radi..
pitanja???????????
i nije važno ako si maloljetan, jer je granica 12 godina, a u toj dobi djeca najbolje apsorbiraju Powereading..
je ali kako bi a trebao ći do rijeke svaki drugi dan --- avionom???
Pa imaš ga i u Zagrebu, a neće ni dugo trebat pa će i doći u "manje" gradove.= Citat =:
Izvorno postao Hacker
Ja mislim da je ovo jedan veliki sheet, ono ko iz excella, to je manje moguće
Ali to je samo moje misljenje
Ima i u Splitu i Istri.= Citat =:
Izvorno postao Hacker
da, pogledajte www.petarzrinski.hr pa vidite u kojim gradovima sve ima..
to nije nikakav SHEET, i mislim da si ti premlad za to, moraš preći dobnu granicu da bi išao na tečaj..
A koja je dobna granica?
12 godina..
e meni je tlinest, ali dobro,
ja se tome protivim, jer kontam to ce ti isusiti mozak ili tako nesto, ili je to neki mastermind smilsio da ovlada svima dok ste u tom "fokusu"
nemojte zamjeriti, ali je to meni malo nestvarno
ok, tebi je tlinaest, ali naša fotografska memorija se razvija dok čovjek živi, tako da ovom tehnikom uz lagan način lako razviješ fotografsko pamćenje, tako da kad prođeš tečaj, nakon nekoliko godina, neće ti trebat nikakve pripreme, jer će ti razina fotografskog pamčenja biti na visokom nivou, tako da ćeš samo pogledom pamtit stranice..
uz FOKUS mi koristimo kreativnu desnu polovicu mozga, i ona automatski sve upija, a da mi to neznamo..
Da, da, bacio si 1700kn u vjetar, i sto se brze pomiris s tim i prestanes pricat o 'FOKUSU', 99% kapaciteta mozga, fotografskom pamcenju, polutkama mozga, to bolje. Za tebe. I sve nas.
Mislim jednostavno da to ne moze, ne govorim nista protiv tebe ili toga citanja i toga, ali koliko čovjek koristi mozga inače??? Nešto malo meni se čini....
Ali tko je doašo do toga otkrića kako koristiti tu desnu stranu mozga i to, malo pojasni, jer ovako s ovih nekoliko informacija koje posjedujem to mi se čini kao reklama iz teleshopa