Hoce, jel ti oni stave isiti onakvi kakav imas ;) samo noviji= Citat =:
Izvorno postao Compov
Printable View
Hoce, jel ti oni stave isiti onakvi kakav imas ;) samo noviji= Citat =:
Izvorno postao Compov
Da rekli su mi da je besplatno, ali se šalje u split a meni se neda čekat 2 tjedna= Citat =:
Izvorno postao ravilov
?!?
Koga si to zvao? EMSC?
Ja sam nekoliko puta update-ao firmware kod njih, svaki put je bilo gotovo za 2-3 sata. Kakav Split, naprave to tamo na licu mjesta! :-/
Ma ipak sam ja iz siska ;D Zvao sam tamo gdje sam kupio a oni odmah imaju servis u sklopu prodajnog mjesta...= Citat =:
Izvorno postao ravilov
I daj neka netko updatea z520i više i nek veli što ima novo :thumbup:
Pa jel ti ne mogu odmah flashirati u tom svom servisu? Malo mi je to blesavo...= Citat =:
Izvorno postao Compov
Ne nemogu, ma kupim kabel, pod svoje ruke posao i riješeno= Citat =:
Izvorno postao ravilov
EDIT: No oće li netko više update napravit da kaže što je novo????
Eh, pa budi ti taj netko. ;)= Citat =:
Izvorno postao Compov
Ja sam probao, ali tvrdi da imam vec najnoviji.
Izgleda da nema jos hrvatska verzija.
Čim dobijem kabel i budem :P= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Ne mogu update-at mob :-/ Kada dođe do dijela za skidanje softa ili traje u nedogled ili kaže da nije uspio update-at i da iskopčam kabel i pokušam ponovno??? Pa ako netko ima slična iskustva molio bih....
Meni je taj dio radio.
Znaci skinuo sam software, instalirao ga i sve ok.
Zatim pokrenuo, ugasio mob, izvadio sim karticu, pa dok je ugasen mob drzao dugo c tipku i onda krene sam od sebe program dalje.
Ali, kaze da je software najnoviji. Mozda jos nema hr verzija...
SE z520i Uspješno nadograđen!!! Neznam kako sam uspio ali eto jednostavno jesam ;) Uglavnom... Ikone u meniu su dobile crni obrub tako da su oštrije i bolje izgledaju... vanjski ekran puno bolji, Bluetooth brže pronalazi uređaje i brže šalje, i u listi uređaja su ljepše sredili one ikone mobitela ili kompa. Nisam izgubio hrvatski jezik... kamera brže prilagodi boje, eto ako otkrijem još što javim
PS: zvuk je puno glasniji...
E daj mi fakat reci kak si uspio?
Ja sam sad opet isao i veli da imam najnoviji software.
A ziher nemam ovaj AF kak vec ide...
Ajd provjeri koji imaš: Stisni >*<<*<* (> i < su smjerovi na joysticku) i onda idi na karakteristike, pa softver i pše ti u prvom redu. Ako ti piše R3C035, to je navodno stari.= Citat =:
Izvorno postao refugee
Moraš radit s najnovijim service updateom UpdateService_Inst_2.2.13.7b je da sam i instalirao UpdateService_Inst_2.2.11b pa sam pokrenuo oba, oni su se updatali... sad se ne sjećam s kojim sam flashao mob, mislim da se oba spoje na kraju šta ja znam uglavnom pokušavao sam 500 puta dok nije skinuo update i nasnimio ga u mob...= Citat =:
Izvorno postao refugee
Je to je stari, novi je i ja sada imam R3F015 ;)= Citat =:
Izvorno postao user_name
Da, moj je R3C.
Taman skinem 40MB zakrpu, i sad moram novu... :(
Eto, znaci stari je, ne kuzim sta onda ovi u servisu glume!
Evo sad sam skužio da sam upgrade-om dobio još 2 svijetlosna efekta ;) Jedan se zove Zig zag a drugi Fireflines (super izgledaju)
Najvjerojatnije će svaki put u novom FW-u dodati par tih efekata...
PS: Skužio sam da sada tokom razgovora ne možete slikati, naime kada razgovarate možete upaliti kameru, ali kada pokušate "okinuti" piše "Trenutačno nedostupno" Tako da nema više 500 slika u folderu nakon razgovora ;)
Dakle, sve u svemu, ITEKAKO se isplati(lo) napraviti upgrade. ;)
Pa da... je zadovoljan sam, mob je sad još bolji i brži= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Eh da i bio sam taj netko koji je prvi napravio upgrade ;)= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Ovo je prestrashno...
Skinuo najnoviji SEUS, i dalje nece upgradeat...
Upgrade nije moguc...
Koji 7b? ....= Citat =:
Izvorno postao refugee
Da, 2.2.13.7b
A moj firmware je A3C035.
I kaze da upgrade nije moguc jer imam najnoviji software.