okay decki , puno ste mi pomogli
fala refugee i zerobravo
samo jos da odem u zg
Printable View
okay decki , puno ste mi pomogli
fala refugee i zerobravo
samo jos da odem u zg
baterija je kao akumulator od kombajna :), šala naravno, al u svom prvom postu si nave zahtjeve:
zvuk - veliki +
baterija - veliki +
eq - ima, i to jako dobar
cijena - ne baš najbolja, al ipak je to kvaliteta
Nema problema.
Ako se ne varam, ve-mil ima besplatnu dostavu za iznad soma kuna.
Pa i cijena je bolja od konkurentnog ipoda.= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Pogotovo kod vecih 6GB i 20GB modela.
e , ipak jos jedno pitanjce koje sam zaboravio
kakve su sluske ? i jel su 3.5 mm il neke druge da znam ako im se sta desi jel mogu nabavit iste
Slusalice su ono sto se i moze ocekivat za slusalice koje dolaze uz sami player. Nisu nista posebno, ali su dosta dobre.
I da, 3.5mm.
hmm malo bed posto nema takvih bas za kupit , jel
Sad bas citam svoj post, mozda ispada malo kontradiktorno. :)
Uglavnom, ne mogu se mjerit sa slusalicama od 300-400 kn, ali su za slusalice koje dolaze uz sami player vrlo dobre.
Ne kuzim, kako mislis nema takvih za kupit?
slušalice su sasvim dobre kvalitete, nemaju onaj kontroler na sebi, ali nije ni pitreban, zvuk je jako dobar i čist s njima... i mogu se kupit, pa standardan je ulaz...
sta nisu to one koje imaju tanji (manji ) jack ?
nisam bas vidjao takve za kupiti , vidio sam samo adaptere
ili su to one obične ?
aha , okay , sorry my fault . to su obicne ok .
To su obicne. :-)
klasika....
okay , sad kad ste ljepo mi to sve objasnili sad postavljam pitanje za frenda :D
on trazi isto neki flash mp3 player ali za 500-600 kn i isto naglasak veliki na kvalitetu zvuka . po mogucnosti iz hg-a .... http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=43
hvala u njegovo ime unaprijed :) :thumbup:
sta kazete na MUVO recimo ?
Eto, ispast cu dosadan, ali za te novce je opet ovo najbolji izbor.
Ako zbog niceg drugog, ima duplo vise memorije od creativea
linkich
Eto, imam ja bas takvog.
Imas vise boja.
Odlican zvuk.
Baterija izdrzi 70h!!!!
to mi se cini ok . reci cu mu al mi se cini da mu se nece svidjet jel je okrugli
Cini mi se da za Sony moras muziku na njega prebacivati putem posebnog softwarea, nesto tipa iTunes za iPod. Te da im ljudi uglavnom to zamjeraju.
da totalno loše izvedeno,posjedovo sam ovakav sonyjev mp3 player kapaciteta 256 mb,jedino što je uvjek + kod sonyja baterija ali to njihovo ograničavanje sa softverom ubija namjenu samog uređaja ...kakav je to mp3 player kojemu u root staviš drag n drop mp3ca sa kompa a on ih ne prepoznaje?! nebi se trebo zvat mp3 player uopče
Ista spika over and over again...
Jel svira mp3??
Ok, procedura je. Traje dulje. Software je spor.
Ali na kraju svira, jel?
Jel ima odlican zvuk? Ima.
Jel jednostavno baratat njime? Je.
Jel baterija traje extra dugo? Traje.
E sad, ovisi od covjeka do covjeka kaj mu je najbitnije.
Ja sam spreman ako treba odvojit i duplo vise vremena na stavljanje muzike na uredjaj, ako ce onda moj portable audio player bit portabilan, lagan, prenosiv, svirat muziku, pa bila to wma, mp3 ili atrac3 format, i da ce ta njegova prenosivost trajat do 4 puta dulje od slicnih uredjaja.
I tu vise rasprava prestaje za mene.
Slicna spika u vec 4 topica.
Vama se ne svidja software i super, meni se svidja sve ostalo i ko bog.
ma razrješeno ja da uopće ne traje duže prebacivanje samih mp3-ca, već samo ako ih hoćete konvertirat u atrac3plus, a znamo što to znači, samo je mana što se MORA prebacivat kroz taj program, a da je duže nije istina. pogledajte gornje postove i svima će biti jasno, a pogotovo xianfu koji očito baš ne čita...
ne, ne svira mp3,nemožeš potegnut mp3ce sa kompa baz da ih sonic stage ne prekonvertira,i onda to više nije mp3 format.= Citat =:
Izvorno postao refugee
Ok, svira muziku.
I muzika ne gubi na kvaliteti sa tom konverzijom.
Pa cak i da postane formata xyz. Svira muziku.
ista stvar je i kod mene :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao refugee