da ali onaj ko je zvao mu je naplacan poziv?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Printable View
da ali onaj ko je zvao mu je naplacan poziv?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ma iskreno, jos nisam ni primjetio da mi dodje sms propusteni poziv ili tak slicno... To ce jos malo potrajati. Ali kak sam vidio je vec izaslo da pogledas stanje racuna za Pretplatnike.
Normalno da mu je naplaćen.= Citat =:
Izvorno postao khideg
Ajd probaj shvatiti da postoji razlika između obavijesti poruke sekretarice da te je netko zvao i usluge Tko me zvao.= Citat =:
Izvorno postao Mean Machine
U prvom slučaju se pozivatelju javi sekretarica i naplati mu se poziv, a ako sekretarica nie aktivna dobit češ figu a ne poruku da te netko pokušao dobiti na telefon.
A tek na Tko me zvao usluzi se zabilježi da te je netko zvao bez da mu se javi sekretarica već pozivatelj dobije samo obavijest da ti je isključen telefon ili si nedostupan.
Nadam se da sam jasno napisao
Ispričavam se sto kopam staru temu. Ali ja i dalje nisam primjetio da su uveli tu opciju, dosta je korisna... Dali treba mozda neke postavke na mreži napraviti?
Postoji opcija odavno, no treba imat aktiviranu govornu poštu. Bar mislim da je tako...meni redovno stižu poruke kad propustim poziv. samo me nervira kad npr prekinem ja poziv i onda mi stigne poruka da sam propustio poziv :)
Ama to nije isto! Pročitaj što je napisao napisao Kakav Nered...
Tele2 još nema uslugu Tko-Me-Zvao.
Ovo o čemu ti pričaš je sekretarica. Ona ima i (jedan) nedostatak: ako si u inozemstvu, i uključi ti se sekretarica, naplatit će ti se kao da si se javio na telefon.