Ma sorry krivo sam se izrazio, recimo nekih 65%-70%, kriva matematika
Printable View
Ma sorry krivo sam se izrazio, recimo nekih 65%-70%, kriva matematika
potpuno tocno,,znam bar 10 ljudi koji nece prec na tele2 ili vip, jer im se ne da mjenjat broj recimo ili slicno.= Citat =:
Izvorno postao supercom
Pa da pogotovo ako broj koriste za posao! A toga su svjesni i ovi u T-mobile-u
Ovisi s kim pricas. Evo npr. ja s curom znam i po pola sata pricati preko Tele2 mukte tarife (prije na t-mobile oko 5 min). Dok mi sad 7 favorite brojeva sluzi za ostale (starci, prijatelji...).= Citat =:
Izvorno postao Raf
pa da, ovisi s kim pricas.
ja na curu potrosim bar 100 kuna na fiksni, tko zna koliko preko moba, a i ona mene cesto zove kuci, na mob i sl. uvodjenjem broja za 0 kn, automatski bih ustedio na fiksni, ne samo ja, vec i ona, a i na mobilnom bi nam racuni bili manji.
Na koju uslugu točno misliš? Za 0,35kn pola dana piše da traje do 28.2. a za 7 simpa brojeva nikad ni nije pisalo 28.2. nego samo "u promotivnom razdoblju". U službi za korisnike kažu da traje do 28.2.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
i meni su za obje usluge rekli do 28.2.
Mislio sam da misliš na 7 Favorite brojeva. Na ovu drugu Ppla dna po 0,35 kn se niti ne obazirem, jer u to doba dana, odnosno noći skoro uopće ne zovem... Zato mi je i glup taj popust...= Citat =:
Izvorno postao ojpi
glup popust, ali oni nisu glupi,hehehe!
meni se ne isplati prec igdi sa t-mobilea, ne znam bas nikoga sa teletinom a i da znam opet mi je bolje razgovarat sa sedmero ljudi u pola cijene, nego s jednim mukte.a i vjerovatno bi ubila nekoga da moram trazit po drzavi di mi mobitel ima signala.
A cuj ta 7 favorite broja nisu starno povoljniji,jest da su povoljniji s obzirom na t-mobile uvjete ali generlano gledano njihova akcija je duplo skuplja od teletovog poziva unutar mreže,a ovo za traženje signala nije istina mozes biti preko vipa a u vecim gradovima nema previse problema sa mrežom,a i kada ih ima relativno brzo se uklone.= Citat =:
Izvorno postao raveillusion
Sa signalom neces imati problema, osim u Zagrebu.gdje god ima Vip signala ima i od Teleta= Citat =:
takvi kao ti onda nek placaju skuplje!= Citat =:
Kao što je xianfu rekao: Ako imaš t-mobile, i ako imaš opciju TEAM (ono za manje firme), imaš 1 favorit broj i prema njemu možeš razgovarati za 0 Kn... Caka je u tome da oni jedino uračunaju onu naknadu za uspostavu poziva od 20lipa (ili 25lipa ovisno o tarifi). Takodjer svi koji su tom "TIMU" razgovaraju za 0Kn...
Koristim to, i čist mi je ok... Jednom mjesečno mogu đaba promjeniti favorit broj, što je meni dosta...
@FRAS
I ja sam bio u sličnoj situaciji dok nisam nabavio ovu opciju TEAM...
Baš mi danas došao račun, i kad sam sve zbrojio ispostavio sam slijedeće:
15 sati i 13 minuta razgovora (samo za prvi mjesec) prema favorit broju, uz 110 uspostava poziva iznosi: 22Kn... I onda nek mi neko kaže da mi se to ne isplati...
Račun mi je uvijek oko 110Kn, s tim da stavrno šaljem čudo poruka, a puno zivkam i ostale unutar TIMa...
Nemojte ovaj post shvatit kao reklamu T-mobile-u, jer to ona nije... Samo kad bi im pozivi bili malkice jeftiniji...
A kaj s nama običnim smrtnicima kaj nemamo TEAM tarifu? Onda to moraju na nama nadoknaditi mamicu im njihovu...= Citat =:
Izvorno postao Ićo
A neznam, kolko sam ja gledao, u skupljim "tarifama" jeftiniji je poziv prema favorit broju...
Meni se osobno ne isplati prelazit na tele i VIP, jer je i većina ljudi koje poznam na 098...
ma stvarno se ne isplati ic na teletinu, svi mi doma imaju t-mobile pa bi onda trebali 3 kartice kupovat.gledala sam cijene na teletu i t-mobileu i bolje mi je ovako s obzirom da mjesecno potrosim 50ak kuna.a i sta da bacim karticu kad im prodje ta akcija s mukte brojem?najbolje da skacem s mreze na mrezu :D a i cijela ta teletina mi djeluje nekako jadno.nista za mjesec dana mi istjece pretplata ha t-u, pa cu potpisat ugovor na jos 2 godine;D
citas ti da nemam ni jedan 095 broj u imeniku:spin:= Citat =:
Izvorno postao supercom
= Citat =:
ok shvatam to da ti ostajes na t-comu jer neznas nikoga na teletu i da ti je bolje pricati sa semero upola cijene(mada nevjerujem)..
ali sto ti znaci to da nema signala??!!...malo se glupiramo sa istinom...ha??!!!
Molimo, držite se teme, izbjegavajte bilo kakva međusobns prozivanja i sl.
Offtopic-i bivaju obrisani, a oni teži prekršitelji mogu biti sankcionirani. A vrijeđanje će odmah biti kažnjeno.
Vaši moderatori
stvarno ne mogu shvatiti da jos ima ljudi koji tvrde da se razgovori preko tele2 ne isplate!uzmi kalkulator i izracunaj pa ces dobiti i do 50% nize cijene.= Citat =:
isplate se..ali jos uvijek je dobro imati i tmobile karticu.
daj Bože da uvedu tarifu 0kn ja cu bit njihov doživotni pretplatnik.:thumbup:
treba pričekati da im prođe sad ova promocija 7 Favourite brojeva, a pošto su jedini operater koji ne nudi 0KN za privatne pretplatnike, a ni za prepaid, mislim da bi im to bio logičan potez.