= Citat =:
Izvorno postao Pila
Sad već zezaš nekoga tko troši svoje vrijeme djabe da ti pomogne :) Dobro, dobro...
Ma nemoj se uopce s tim zezati. Hvala ti na pomoci no prilicno sam siguran sa se radi o nekom problemu koji je vrlo specifican za taj stroj.
= Citat =:
Jesi sigurno dobro deinstlirao SVE povezano s Motorolom? Toga se nakon nekoliko instlacija nakoti, bude ih po 10 - 15 drivera koje treba ubiti.
Da, sigurn sam. Obrisao sam rucno Motorola modem i USB Composite device te u registryu trazio:
Motorola, v360, 360V, p2k, Vid_ i sve je bilo cisto (nije nista pronasao). To da nije nista pronasao stvarno nije ni cudno ako se uzme u obzir da je pokusao instalirati samo 2 drivera (jedan uspjesno) koja sam oba prije toga obrisao.
= Citat =:
Moj XP je instaliran prije godinu i pol kad sam kupio ovaj notebook. Miliijon stvari sam instalirao po njemu, mada ga održavam u redu, koliko se to može na Win okolini. Postupak sam fizički napravio kod sebe, i kad sam sve maknuo, radilo je točno kako sam napisao.
I zato mislis da je to garancija da jednako mora raditi na svakoj instalaciji Windowsa? Mogu se kladiti da na ovom kompu ima tona softvera koji potencijalno moze raditi probleme a koje ti nemas na svom laptopu - recimo znam da je instaliran neki ghostscript printer za koji se trebala raditi neka magija sa forwardanjem i kreiranjem virtualnih portova. Takodjer, instalirana je i tona softvera za rad sa drugim mobitelom (K750). Na tom su mi se kompu vec dogadjale cudne stvari sa USB-om - uredjaj iz cista mira prestane raditi na jednom USB portu pa ga prespojim na drugi i tamo radi. Da ne govorim o tome da SP2, ako se ne varam, donosi dosta patcheva vezanih upravo za rad sa USB-om. Sami Windowsi su postali grozno usporeni i puno nestabilniji nego sto su bili. Govorim vlasnici vec neko vrijeme da bi to sve trebalo nanovo instalirati no kako se radi o poprilicnoj kolicini softvera, od kojeg je za neke izgubila instalacije, stalno to odgadja.
= Citat =:
Searchaj da nemaš nigdje u registryu Motorola niti p2k u ključevima. Instlirao sam ovo na mnogim pilama, i nikad problema koje reinstalacija nije riješila.
Da, to me sjetilo... bio sam toliko ocajan da sam cak prosao kroz Microsoftov troubleshooting - svaki puta komicno iskustvo.
Probajte reinstalirati drivere... Jel pomoglo?
Ne
Probajte restartati racunalo... Jel pomoglo?
Ne
Zao nam je, no ne mozemo rijesiti Vas problem.
:)
= Citat =:
Do kojeg koraka u mojem postupku dođeš? Probaj searchati string s imenom drivera iz slijedećeg koraka. Ako ga nađeš, nisi dobro očistio.
Tocno sam ti napisao.
1) spojim mobitel na komp
2) pita me za drivere, dam mu path do raspakiranih 2.9 drivera skinutih sa sitea koji si ti preporucio
3) uspjesno instalira Motorola USB modem
4) pokrenem p3ktools (tocnu verziju koju si proporucio)
5) pita me za drivere, dam mu path...
6) Pokusa instalirati USB Composite device no pukne sa greskom 'Cannot start device (10)' - ili tako nesto
7) kraj bilo kakvih zahtjava za driverima
Svaki put potpuno ista prica (ukljucujuci i prvi pokusaj instalacije).
Ako tu vidis neki korak gdje sam teoretski mogao nesto zeznuti, please reci. Mislim, pa stvarno ne moras biti nuklearni fizicar da po tom postupku, ako je sve ostalo ok, instaliras te drivere. Sa kompovima se inace stvarno prilicno dobro slazem, a cak imam i odlican iz nuklearne fizike u indeksu :) tako da stvarno ne mislim da je problem u mom nerazumjevanju kompliciranog postupka instalacije drivera.
= Citat =:
Ja ti nažalost, više od ovoga, ne mogu pomoći jer s ovim radim valjda 2 godine i opisani postupak me nije nikad iznevjerio. Baš nikad! Redovito sam sve ovo radio na moja 3 notebooka, plus na još dva tuđa kompa.
Ma puno ti hvala na dobroj volji!
Domjan