..a znaš kak kod nas kažu: svaki bedak ima svoje veselje!!;D
Printable View
..a znaš kak kod nas kažu: svaki bedak ima svoje veselje!!;D
Tako je. Slažem se. Kamera uz mogućnost telefoniranja. Meni je vibra isto dosta važna, pogotovo otkad se koristi polifonija u mobitelima, pa ne skužiš odmah da tebi zvoni.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Opekli su se oni na nekoliko uređaja, ne vjerujem da im se vibra na N90 omakla. Išli su s jasnim ciljem. A, kako čitam po stranim forumima, prodaja N90 i nije neka. Većinom su komentari tipa- iznevjerila prva Nokia iz N-serije, Jesmo li više očekivali... itd.
Evo, prema ekranu N90 znam kakav će ekran doći na N80 i vjerojatno ću je bocnuti kad iziđe, naravno na crno.
Prvi se mačići bacaju u vodu. Or, so I've heard...
disclaimer: ako me netko posluša i hiti svoju N90 u prvi potok, neka me ne tuži...
Ja sam čuo u nekim slučajevima, i prvih 5 mačića... LOL= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
n90 pluta u vodi= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
samo da nešto kažem jer mi se ne da quotat...
-N90 je meni super mob samo što nema vibru i to je definitivno ogroman minus osim baterije a sigurno ne bi ni ja toliko dao za mob, 6k kn....
-N70 sam čitao da ljudi po njoj dosta pljuju jer je kao ista 6600/6630... samo ima bolje kamere i drugačiji dizajn i zato ak imaš jedan od navedenih mobova, ne isplati ti se uzimat n70.... to sam samo čuo
-N80 sam baš gledao na netu i jako mi se sviđa (žao mi je što je n90 takva...) , jedino je malo "debela" - gledajući po slikama...
Ali pazi. N90 ima te tri mane i to je to. Znači nema vibro, slaba baterija i prevelika je.
Ostalo je sve OK.
2mobyy: meni je 1,5 mane, a to je vibro i ajd SLABIJA baterija inače sam je već skupljao pare za nju,ali sada ništa, čekam možda n80 ili n92...:)
A koja je onda razlika između n70 i n90?= Citat =:
Izvorno postao Vex
pa kaj sad to moram pisat, pa najviše u ekranu i kameri, tj. optici= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Pa znači da je software-ski ista. Tako da ono što si rekao za n70 vrijedi i za n90= Citat =:
Izvorno postao Vex
Kako doma imamo N70 i N90, mogu reci da su oba mobitela vrhunska, ali da biram izmedju N70 i N90, uzeo bih N70. A kako imam 6680, to se stvarno ne isplati.
Fakat ste djetinjasti !
Ko voli nek izvoli ! Svaki mob je radjen po profilu odredjene skupine ljudi, odnosno kupaca... Ak ti (bilo ko) ne spadas u te onda ne znaci da ne postoje oni koji spadaju...
(Kaj se tice 8800 - evo bedastog primjera: da sam menadzer u nekoj jakoj kompaniji to bi mi bio mob - trebas se malo preseravat a ni mob ti ne treba za ne znam kakve igrice i programe vec samo za razgovaranje - mozda sam u nekom detalju fulao al poanta je bitna...)
P.s. Vidim da malo kasnim..... Nisam skuzio drugu stranu -> bedak ! :-(
Ma slazem se ja da svaki mob ima svoju publiku, ali IMHO da si menadzer u kompaniji puno bolji dojam bi ostavio da iz dzepa izvadis N9500, N9300 ili P910i. Jer, kad izvadis iz dzepa N8800, puno vece sanse su da ces ostavit dojam hohstaplera.= Citat =:
Izvorno postao Den-77
Ok, cjenim tvoje misljenje i kuzim na kaj ciljas al ja bi za takve situacije iz torbe izvadio nesto drugo: evo da puno ne surfas: h**p://www.svijet-medija.hr/product_show.asp?lang=hr&IDType=14&IDProizvod=4961 &name=Prijenosna_racunala
no, ovo bi moglo zac tamo di ne treba :-( - pa to je sve od mene....
Jos jedna mana; ako namjeravas koristit mob kao mp3 player, dok je zaklopljen, ne mozes na vanjskom displayu vidjet koja se pjesma vrti, ni mjenjat, pauzirat pjesmu.
Možda ne možeš vidjeti samo koju pjesmu slušaš. Playerom upravljaš putem sekundarnog joysticka, onog izvana.= Citat =:
Izvorno postao marko6630
2apocalypso: pošto ti imaš n90 zanima me koliko ti traje baterija i jel ti nedostaje vibra???
Baterija ti traje jedan dan, nedostatak vibre je zeznut (ako si u skoli, na predavanju, na nekom sastanku, u situacijama kad ne mozes stavit mob na glasno, brzo se skupi dosta propustenih poziva i poruka).
prvo i osnovno, meni je mob prevelik, to mi se nikako ne sviđa, a sve ostalo bi još možda nekako i prošlo. samo da nije tako ogroman.
Ne znam. Meni djeluje kao Enterprise. Ima svoj look, poseban dizajn, komotan je.
U biti Nokia ga je i izbacila s ciljem da je neće svatko kupovati, pogotovo ako se uzme da je to kamera s usputnom mogučnosti telefoniranja.
Apocalypso je napravio odličan review, pročitajte ga svakako.