... pa lakše vam je poslati mail sa virusom ili poslati link sa xxx sadržajem i virusom onome koga imate na piku nego se za***avati sa hackom stranica...
Printable View
... pa lakše vam je poslati mail sa virusom ili poslati link sa xxx sadržajem i virusom onome koga imate na piku nego se za***avati sa hackom stranica...
jao ljudi ajde prestanite molim vas .....
moderator zakljucaj ovo ne mogu vise da slusam gluposti ....
bilo je interesantno dok su se ljudi zezali ali sad su poceli zaozbilje ...
btw .. DDos napad moze samo da zagusi neciju vezu zato sto ga zatrpa paketima i taj neko se nadje u kilometarskom lagu ili se uopste posle ne uspije konektovat .. e sada naravno da je lakse ddos-ati nekog ko ima 56 k modem nego nekog sa cable internetom .. ali kada imas botnet ili jak shell razlika se ne osjeti ... stavis -l 512 i ides na kaficu :)
Ma ako niste primjetili ja se cjelo vrijeme zajefrkajem, po meni ovo jest neka morbidoidna tema, a nisam baš nešto vele iskusan što se tiče hakuranja :D
Neo evo jedan primjer:
Išao ja na jedan IRC chat, i pošaljem ja poruku na kanal:
"bježte odavde, ovaj vam admin šalje viruse"
Ma za sekund ipo se isprazni sve, ali nisam ja međed razmišljao, ušao preko skripte s weba, pa im ostavio svoj IP, i nađe mene ćukica od tog admina i kaže:
"kako si admina naljutio, reko je čim ti nađe IP da ćeš primiti DDOS napade, neće ti više nitko kompjuter popraviti"
AHAHAHAHAHAHAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH
hehehheheh, tog se prije nisam sjetio ;)
Ovdje se više nezna tko misli ozbiljno ni to se "zaje*ava" ...
Zatvarajte ovo za dobrobit svih nas! ;)
Ma šta fali. Bar se nasmiješ :D= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Ajde dobro zatvori ako baš žele
Čuješ,nemoj zatvarat,jer,koliko vidim ovdje se priča o hakiranju.....Nitko ne garantira da će netko ko ovo pročita negdje upasti pa......Ako netko nekome nešto pokaže,nije on kriv,kriv je onaj tko to učini.Usput,kako hakirati nekome u blog,ako netko ima neku skriptu bio bi mu vječno zahvalan....Ne bi nikome upado,samo mi treba to da rođaku upadnem i izbrišem samo 1 post.Molim vas pomažite!!!
uff...opet mi o tome...sad se sjećam koje sam ja sve gluposti piso;D;D...
da, upravo to. nema svrhe raspravljati o ovakvoj tematici, gog ce vas ionako sve prijavit :D
E brate za blog ti treba ni manje ni više nego social engineering, ili nam ti lijepo nabavit blog cms pa da to proučimo...
a i kad bi ja ili netko tko stvarno zna znanje to proučili, mislim da bi nam prvo bilo da javimo blog.hr te onima koji su napravili admin max V cms ( Hrvoje Hladnik, Saša Lacković )
xD
ostavite se čorava posla...
to je ko da ja sad idem eksperimentirati i napraviti vlastiti auto ili motor za mlaznim pogonom, a da o samom principu rada motora ili auta nemam blage veze...