hehe, meni je ISDN, cca. 70 sati mjesecno :)
Printable View
hehe, meni je ISDN, cca. 70 sati mjesecno :)
@picika, i koliko te to košta? ja sam samo naveo podatak surfanja s kućnog kompa, ono na poslu se utopi u račun firme.
Idem preko carneta pa racun i nije nesto posebno veliki, mjesecno surfanja+pretplata+razgovor cca 600 kn :)
ovdje to mjesecno 9.99 dial up= Citat =:
Poslao: miško
Ljepo, meni je dial up, cca 30 sati mjesečno malo manje od 17 USD.
@Player, ma ne žalim se ja, dogurat ćemo i mi dotle :)
ma normalno da hocete; nego gdje ce canada bit tada; btw moj friend koji tek doso iz juge vidio kak je jeftin internet i odmah platio 100 CAD za godinu dana; sad mu zao kad je vidio da ni cable i dsl nisu previse skupi :lol:
PA upravo to sto kazes...kad mi dodjemo tamo gdje ste vi sada vi cete tko zna gdje biti :(
@Sezam, šta misliš da će se oni uskoro moći teleportirati? I plus toga Kanada je velika ko "pola svijeta" i baš me zanima da li je infrastruktura u Torontu ista kao i negdje gdje još nisu ni nacionalni park osnovali.
ne znam, mozda ce nam se jednog dana player portati u sobu ;)
Pa imaju SARS... ;)
Vidiš da su napredniji...
hehe, ali otisli samo daleeeko u offtopic...
ono tko zivi tamo negdje na selu normalno da nema cabelsku televiziju i internet, isto tako i dsl. ...tko bi to sve platio?= Citat =:
Poslao: miško
@Sezam, šta misliš da će se oni uskoro moći teleportirati? I plus toga Kanada je velika ko "pola svijeta" i baš me zanima da li je infrastruktura u Torontu ista kao i negdje gdje još nisu ni nacionalni park osnovali.
btw negdje sam citao da su u americi napravili tech da dsl i cable mogu ici do 50mbps
hehe, isto sam i ja cuo to da ce ici i do 50mbps
evo jedan link:
http://www.isp-planet.com/cplanet/te...0312_vdsl.html
Zasto nam vise nitko ne glasa? Ocito nitko nije ni skuzio anketu :(
pa ima samo 8 glasova
Nitko ne posječuje ovaj dio foruma.
Morat cemo ih nekako potaknuti da dolaze i ovdje
evo, cable je dobio jos jedan glas :D