mislio sam na 777. TPO= Citat =:
Izvorno postao khideg
bilo koja poruka na 777 se ne naplačuje
mislio sam na 777. TPO= Citat =:
Izvorno postao khideg
bilo koja poruka na 777 se ne naplačuje
57,39 + 12,50 za radijsku frekvenciju...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
sad zapamti tu cifru, i cekaj da ti dodje racun :D pa cemo tada vidjeti da li je sve kako treba ...
ja sam npr imao 101 kn, dakle 101 - 48.80 + 12.50 = 64,70, ili zaokruzeno 65kn :)
cemu, pa kao i sve tvrtke, u interesu im je pokazati veci prihod (ne profit)... tebi ce na racunu zaracunati tzv. pretplatu od 40kn, i onda ti je oduzeti...= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
valjda u racunovodstvu oni to zaracunaju kao prihod, a i rashod, tako da s jedne strane mogu pumpati svoje prihode, a s druge strane mogu i smuljati zbog vecih rashoda da plate i nesto manje poreza...
inace, sve tvrtke to rade, ne samo u hr, nego i u svijetu...
To je upravo tako, gledano s ekonomske strane.
;D ;D ;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao JBT
upravo tako ;D
Ipak je na Tele2 jednostavniji odgovor koji stigne,napišu vam cijeli iznos koji će bit na uplatnici kad stigne a ne kao T-mobile bez PDV-a pa si računajte sami.
Vidiš, moj je grijeh što ne koristim simpu zadnjih 3-4 godine, pa sam, onako sasvim slučajno zaboravio metodu provjere računa na prepaidu. Ali, drago mi je da sam neke uspio nasmijati...= Citat =:
Izvorno postao ojpi
IMO radijska frekvencija je uracunata, zadnjim danom u mjesecu tele 2 uracuna radijsku frekvenciju u ukupni racun.= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
pozdrav
po toj logici ja bi imao racun od= Citat =:
Izvorno postao Mean Machine
101 - 48 = 53 kn, sto je nemoguce, jer sam na tarifi 48...
uostalom, bas me zanima... vidjet cemo kad stignu racuni :)
A sto je s onima koji su na Tarifi 0 ???? Kako mi to racunamo???
onda koliko si potrosio si potrosio...= Citat =:
Izvorno postao ri_capitano
samo nadodaj jos 12.50 kn radijske... :D
(pod uvjetom da su gornje premise istinite ;D )
Poštovani,= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
zahvaljujemo Vam na interesu.
Iznos od 12,50 kuna za korištenje radijske frekvencije je uračunat u Vašu ukupnu potrošnju.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite Tele2 Službi za korisnike.
Pod brojem 095 1000 444 Vam stojimo na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Vaš Tele2
Lijep odgovor....upravo sam poslao poruku i dobio poruku u kojoj pise..citiram...
"Naplacena potrazivanja: 1.91kn. Iznos ukljucuje ukupno dugovanje po nepodmirenim racunima uvecan za iznos nenaplaćene potrosšnje.. Vas tele2"
E sad..koristim tarifu 85, potpisao pretplatu 31.1 :-)...danas sam je prvi put stavio u mobitel..obavio jedan kratki razgovor i poslao sms za provjeru...
Ak sam dobro skuzio...u svim postovima gore..ekipa oduzima pretplatu od iznosa..pa kaj da i ja oduzmem..jebate onda su mi duzni :-)
Pozdrav
Usluga je besplatna ili se naplacuje???= Citat =:
Izvorno postao hypnotized.zg
U sluzbi za korisnike kazu da je jedna sms provjera dnevno besplatna, dok se svaka slijedeca naplacuje 33 lipe po sms-u.
Posto sam poslao sms..vjerojtano su mi ga naplatili..jer nakon mojeg sms-a dolazi njihov sms..mislim da to ne mogu provjeriti nikako prije nego sto vidim racun....a ne da mi se s glupostima maltretirat sluzbu za korisnike..a i da naplacuju nije strasno..svaki tjedan posaljem sms za provjeru..to mi je mjesecno 4 poruke, znaci cca 1,30kn..a to zbilja nije vrijedno spomena...al ako netko ima informaciju rado cu je asimilirati :-)
pozdrav
evo najnovije vijesti :
sada kad posaljete tpo na 880 dobijete ukupan iznos nepodmirenih potrazivanja + potrosnja ovog mjeseca, dakle bez ikakvih zbrajanja i oduzimanja mozete saznati kolika vam je potrosnja jer je sve sada uracunato... :)
meni npr, nakon sto mi je 1.2 napisano da mi je nepodmireni iznos 101kn, sada mi je napisao samo 70 kn, dakle, racunam da je racun za 1.mjesec 65 kn (s ukljucenom radijskom frekvencijom) + potrosnja za 2.mj - 5kn :)
evo i jos nesto copy/paste s newsa:
"Meni su danas rekli da prva 4 dana u mjesecu uracunavaju citav iznos
obavezne potrosnje ovog mjeseca znaci 48 ili 85 kn u ispis, pored citavog
duga za prosli mjesec. A tek kad naprave obradu onda ti posalju pravo
stanje, znaci citav dug proslog mjeseca + cista potrosnja ovaj mjesec (a ne
48 ili 85 Kn)
"
To vec ima vise smisla, ja sam poslala jucer, tj. bolje receno danas jer je prosla ponoc i dobila odgovor da su mi troskovi 127.15 kn, a ako od toga oduzmem 48.8, dobijem da mi je racun 78.35, a to je nemoguce jer sam na kraju mj. zvala i rekli su mi 93 kn. Ali pise mi u por. da je iznos uvecan za iznos nenaplacene potrosnje, pa mi zapravo nista nije jasno, to je nemoguce, jos ako je uracunata radijska frekvencija, znaci da je racun bio 50 kn.!?!
Jutros oko 7.30 pošaljem SMS na 880 da provjerim stanje na računu i ništa mi ne dođe... Maloprije mi dođe 10-ak istih poruka sa izvješćem ovomjesečne potrošnje... Malo ih jebeje...
upravo ja poslao poruku za stanje, ali ne dolazi nista. nedavno sam zvao szk i rekli su mi da oni to vise nemogu provjerit, nego da samo to mogu saznat prek poruke. i sad na kraju vise nemogu provjerit ni na jedan nacin. dosta ih hebe sve skupa to. danas idem sredit mukte. bas me zanima kaj ce bit
Pazi na mukte...mjesečno možeš pričati besplatno s mukte brojem do 500kn (misli se da plaćaš), a nakon toga plaćaš...a nakon 30.04. možeš izabrati mukte broj samo iz Tele2 mreže...
ja najvise kaj sam imao racun bilo je 350 kn na t-mobileu. znaci na telcu mislim da nema sanse da mi se racun digne do 500kn. imam i t mobile pretplatu pa mislim da ce mi bit dosta. nakon 30. nakon 30. kupti cu toj osobi prepaid i onda cu nastavit.
dal se moze poslije s mukte tarife vratit na obicnu 48?
kaj to znaci da 1000 min vrijedi 500 kn?
:thumbup: slazem se= Citat =:
Izvorno postao JBT
pa gledaj mPIN uopće nije naporan.Čak što više vrlo je koristan pogotovo ako želiš provjeriti svoje transakcije odnosno odlazne pozive i poruke i GPRS sessione. slanjem poruke na 777 dobivaš samo ukupni zbir troškova za koje ne znaš specifikaciju.
do 500 minuta= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt