najbolji je smartmovie ,tu nema sumnji.
Printable View
najbolji je smartmovie ,tu nema sumnji.
skinuo sam neki crystal ali mi nije htio otvorit jer nemam codece za njeega
Potpisujem... Jos dobijes programcic za PC za pretvaranje u AVI format...= Citat =:
Izvorno postao sodom
evo moj skromni popis: fs caller, launcher, active today, ultra mp3, ir remote, photo rite, smart movie, fe explorer, file manager, efileman, task spy, system tools, system explorer, world clock, i od igara agilie fighter, pitfall i tigerwoods.
N3650:
-------
SmartMovie
UltraMp3
ProfiExplorer
FExplorer (zlu ne trebalo da ovaj prvi zakaže)
MMS It!
Camcoder Pro
CameraFX
ScientificCalc
TaskManager
N6670:
-------
SmartMovie
UltraMp3
ProfiExplorer
Bible (neznam zašto to imam)
Moram još par programa instalirat, nedavno sam mob uzeo.
Koja je najnovija verzija SmartMovie. Ja imam 2.76
Sorry što je išlo u dva posta, al zaj... sam se
jel to prije spavanja čitaš bibliju????
N6260:
UltraMP3!
Smartmovie
FExplorer
Opera Mini
-to trenutno koristim ali mi trebaju neke aplikacije
npr. skinuo sam neki camcoder i mucilo me to sto je za pocetak snimanja bilo na joysticu a ne na kamera tipki, a to je dosta zajebano pogotovo na 6260 jer moramo okrenuti ekran kako bi bolje snimali
-i nasao sam neki diktafon ali je bezveze jer sto god da snimim nisam to mogao nac na mobu
da, jako je loš diktafon (ni ja nisam mogao nać di spremi), a koje aplikacije ti trebaju, ja imam dosta pa javi.
povratkom korijenima (nisam dugo izdržao bez symba) preko N70 ugodno sam iznenađen antivirusnom zaštitom Symatec gdje možeš sam podešavati što ćeš i kako dopustiti da uđe odnosno izađe s moba-oduševilo me a koristim i svo čudo programčića kao što je Ogg jer preferiram muziku na mobu , FX explorer, Pro Alarm itd:)
evo samo da se nešto nadovežem na abd-ov post, vidim da i on, a i još netko (sad ne znam nadimak, a ne da mi se tražit) sa siemens smartfone dijela koriste alarm pro..... hoću samo nadodat da savršena zamjena, a i puno opširnija, korisnija i po meni bolja aplikacija je world clock pro koja u potpunosti zamjenjuje alarm pro i pruža puno više mogučnsti, pa svakako preporučam isprobati.
evo, nadam se da se nece ljutiti ako ovdje ostavim sto mi treba!= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
treba mi(za svaki slubaj, imam Nokiu 6260):
-anitiwirusna zastitia
-neki program gdje zvuk mogu snimati neograniceno
-neki program poput camcodera(ali radjen iskljucivo za 6260 zbog kamera tipke i snimanja)
-te neki program za uzimanje screenshootova
i zanimame sto ovi programi rade?
-FCCaller
-call cheater
-wma plus!
- i jel netko ima temu: Dinamo Zagreb, Manchester united, Olympique Marseille ili Athletic Bilbao(dovoljno je jedna od ovih)
i jos jedno pitanje: instalirao sam smartmovie i sve filmove koje snimim ili sam snimio mi otvara u realplayeru, a ne u smartmovieu, zasto?
evo, nadam se da se nece ljutiti ako ovdje ostavim sto mi treba!
treba mi(za svaki slubaj, imam Nokiu 6260):
-anitiwirusna zastitia
-neki program gdje zvuk mogu snimati neograniceno
-neki program poput camcodera(ali radjen iskljucivo za 6260 zbog kamera tipke i snimanja)
-te neki program za uzimanje screenshootova
imaš tu sve: sa objašnjenjima svakog od njih
http://soft.mobilesmania.com/
i zanimame sto ovi programi rade?
-FS Caller full screen caller - dakle kad te netko zove slika bude preko cijelog ekrana, al baš preko cijelog, i zbog toga, mala mana, zrnasta je malo
-call cheater
-wma plus! - plugin za wma format pjesama koje možeš puštat (codec jednostavnije, imaš i za ogg)
- i jel netko ima temu: Dinamo Zagreb, Manchester united, Olympique Marseille ili Athletic Bilbao(dovoljno je jedna od ovih) te teme(i puno više) imaš na www. zedge.net, da ja sad ne skidam pa ti šaljem....
i jos jedno pitanje: instalirao sam smartmovie i sve filmove koje snimim ili sam snimio mi otvara u realplayeru, a ne u smartmovieu, zasto? zato jer je real player po defoultu symbian aplikacija, znači kao windows media player u windowsima.
nema na zedgeu, svaki dan odem tamo u nadi da ce netko staviti, ali nista, i gledao sam na onom burek forumu ili kako se vec zove, jedino sam naso tamo gdje se placa a to mi se bas i ne da
ajd probat ću ti ja nešt iskopat tokom dana.
Evo što bih rekao na tvoja pitanja:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
FSCaller ima tu manu da slika dobije naglašenost pixela :D
CallCheater ti je program koji dopušta puštanje bilo kakvih zvukova dok razgovaraš. Stvarno je dobar, jer mene jedan vamo vazda mori s glupim pčitanjim, pa on me zovne a ja mu uključim zvuk one sekretarice što kaže isključen mob ili slično.
Pa Wma+ ti je upravo to što si napisao, omogućava ti slušanje WMA fileova na mobu, nažalost ovo ne radi na SX1, pa sam malo tužan :(
SmartMovie ti pušta samo (ja mislim) avi fileove. Tako da ti realplayer neće nikada pustiti AVi file, ali zato hoće smartmovie. Smartmovie zato ne može puštati 3gp fileove, ili mp4, tj. one koje snimiš ili koje ti frend pošalje s običnog java mobitela :D
Evo sad poni progarmi, što ja koristim i što me sluša:
antivirus - joj zbrisan mi je, čini mi se da se avast zvao, ali nisam siguran
snimanje zvuka - Powerdictaphone snima kolko hoćeš, može snimati i razgovore, ima podršku za snimanje u AMR i WAV.
za snimanje zvuka bi ti još preporučio alon mp3 redorder, ja misli da se tako zove, naći ćeš ga na www.dotsis.com/vb/ (trenutno nešto neće, pa nisam stavljao linkove)
Ja koristim ScreenTaker za slikanje screenshotova, ima i boljih, ali ovaj je ono zadovoljavajući. Radi ono što mu se kaže, tj. slika, nema baš nekih drugih mogućnosti, samo uslika i eto.
Camcorder bi ti preporučio Philipsov Camcorder koji radi na tvom mobu, ili možda eti camcorder 2 koji snima u avi datoteku.
eto vrlo jednostavno. i sve je ok. ja podržavam sve napisano. mislim na upotrebu ovih programa koje ja nisam napisao.
hvala na pomoci
mislim da sam vise dosadan s ovim pitanjem ali to mi je vazno. Imao sam vec Phillipsov Camcoder i imao sam taj problem da sam za pocetak i kraj pitanja morao stiskati na joysticu, a s obzirom da moram imati zarotiran ekran to mi je malo nezgodno pa trebam camcoder koji podrzava onu kamera tipku sa strane
Ajd da i ja napišem šta se muva po mom mobitelu...
FEexplorer
Font Remover
Control freak (jedan od daleko najjačih programa)
Mobile theatre v1.10 (pušta 3gp filmiće fullscreen)
Smartmovie 2.76
Flash Player (sa gomilom zaraznih flash igrica)
Ogg player 1.65
Psiloc Ir remote 1.72
Flash Sms (obavezno probati)
I još nekoliko neobaveznih igrica za ubit vrijeme... I savjet svima koji imaju Panasonica x700--90% programa za series60 radi, ako ne uspije instalacija iz prve, restart pa opet...
evo ovak, ovo ja posjedujem, al nemam sve instalirano, nije mi se dalo sve prepisivat, pa ak netko nešto treba od ovog nek se javi na PM ili mail. ovo je sve za s60, a isto tako imam i za UIQ, jako puno, pa ću isto napravit print screen...
http://img397.imageshack.us/img397/7...opis7ci.th.jpg
evo još dodatak ovome gore:
jDictionary-mobile.The.World.Factbook.V2.6.2.S60.MIDP2.0
mobisophy.phonepilot.v1.50.s60.symbianos7-binpda_113.rar
msi_blueplayer_1-3_430.zip
Psiloc Mobile Mouse v1.10 SymbianOS-BiNPDA.zip
Macromedia Flash Lite 2.0 full.zip
ALON.MP3.Dictaphone.v.1.18.S60.ganthur.BWOPDA.zip
Cooga.SmsCount.v1.11.S60.SymbianOS-HSpda.zip
PowerDictaphone 1.04[6630] - Full
ActivBits.MatchLog.V 1.5.0.S60.ganthur.BWOPDA.rar
Cocktail 1.07.zip
CoolMMS_v105-XiMPDA.zip
Diginaut.PhotoSpy! F2.v1.7.S60.OS7.ganthur.BWOPDA.rar
Epoc.Nova.X.Safe.v1.00.S60.SymbianOS6.Incl-BiNPDA.zip
Epoc.Nova.X.Safe.v1.00.S60.SymbianOS7-BiNPDA.zip
MobiFun.Soft.LockMe.v1.05.S60v2.SymbianOS-HSpda.zip
MobiFun.Soft.My.Moon.Calendar.v1.1.S60v2.SymbianOS-HSpda.zip
Photo Card[1][1].v1.02.S60.SymbianOS.Aradic-ArBnPdA.zip
Smartphoneware.Best.Safe.v2.00.S60-HSpda.rar
SmartphoneWare[1].Best.BlackList.v.1.02.9300-9500-ArBnPDA.rar
SmartphoneWare[1].Best.TaskMan.v.1.02.9300-9500-ArBnPDA.rar
Symbian toys V1.01 - Guardian.zip
Mobile Theatre Video 1.1.0 6630.zip
Cooga.mRemind.v1.02.S60.OS7.HunterX.BWOPDA.zip
indosymbian.q-west.ultra.mp3.skin.v2.50.s60.brennox_796.zip
ALON_ScreenCapture_v1.1_SMPDA.zip
Antony.Pranata.screenshot.v2.00.S60.SymbianOS.zip
Nova epoc systems screen shooter v1.00 s60 symbianos-binpda.zip
Smartphoneware.Best.Screen.Snap.v1.01.S60.SymbianO S.zip
TerraMobilis.ScreenSnap.v1.0.S60.Beta.2nd.edition. SymbianOS.Freeware.zip
WiB.Software.Screen.Capture.v1.37.S60.SymbianOS.HS pda.zip
ZScreencapture0725.zip
best_screen_snap60.zip
MSDict[1].Irregular.Verbs.Dict.v2.20.S60.SymbianOS-PWNPDA.zip
MSDict_Viewer_v1[1][1][1].40_S60_SMPDA.rar
Wireless1[1][1].Interactive.SMS.Quotes.Gud.AM.Gud.PM.v1.00.S60.Sy mbianOS.Retail-BiNPDA.zip
World Mate 1.12 6630.zip
World Mate 1.25 6630.zip
WorldMate Ver.1.25 + 2.20update.zip
SBSH Papyrus v1.1.02 S60 OS7.HunterX.BWOPDA.zip
SBSH.Papyrus.v1.1.02.S60.OS8.HunterX.BWOPDA.zip
Lonely.Cat.Games.SmartMovie.v3.00.S60.SymbianOS-BiNPDA.zip
Opera.Browser.v8.51.S60.SymbianOS7.-SyMPDA.zip
PuppetMaster_2005.zip Provjereno na Nokia 6670 - radi savršeno!
EncMsg_Lite.zip - send Password Protected Messages
btbrowserv20.jar ulazak u telefon preko BT-a
btexplorer.jar ulazak u telefon preko BT-a
Još dva slične namene: ulazak u telefon preko BT-a
Bloover
Bloover 2
Blooover2 breeeder
AutoLock v0.5.rar
bedd_1_6994.zip bluetooth chat,....
BlueChat.zip
Bulbon.Comeks.v1.46.S60.SymbianOS-BiNPDA.rar application for creating comic strips with your camera phone
Cooga.mRemind.v1.03.S60.OS7.HunterX.BWOPDA.zip
Cooga.mRemind.v1.03.S60.OS8.HunterX.BWOPDA.zip
Intellsys.Alarm.Pro.v1.012.S60.SymbianOS7-BiNPDA.zip
eto, pa sad ak nek nešto zatreba nek javi.
pozdrav!
Izgleda da Pinoccio ima komkurenciju ;D
ma nema.... ;)
e kako bi bilo korisno da uz svaku jos pise za sto sluzi u biti to je i bila bit ovog threada ali od samog pocetka nisam se niti ja pridrzavao onog sto sam si zacrtao tako nije bed