jel ovo vrijedi i za tarifu 0 kod tele2? taj mukte broj
Printable View
jel ovo vrijedi i za tarifu 0 kod tele2? taj mukte broj
Navodno se trebaš prebaciti na tarifu 48, tek tada možeš koristit mukte broj, naravno, moraš prihvatit i više cijene. Još ništa nema na stranicama pa se pitam dal se moguće vratit na staru tarifu nakon nekog vremena, ali to ćemo uskoro saznat na webu.= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Od sutra je sve sluzbeno pa ce valjda biti i na webu. Najvaznije je da se cijene u biti nisu mijenjale.
Na osnovu čega izvodiš taj zaključak ??= Citat =:
Izvorno postao JBT
Nisu otišle 100% gore ...
malo ipak pretjerujes??? pa recimo kao na 098 tijekom jedne obnove racuna imas pravo mjenjat broj= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
odnosno njih 7 unutar jedne obnove računa
Evo i objave za medije:
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=70447 :thumbup:
He he, izgleda da će se stvarno produljivati rokovi do ljeta....a možda i dalje..........= Citat =:
Trajanje postojećih tarifa Pretplata 0 kn, tarife "Minimalna mjesečna potrošnja 48" i tarife "Minimalna mjesečna potrošnja 85" je produženo do 28.2.2006
i pade u vodu vip tarifa 0!!!ha,ha,ha!
evo ima sve o mukte tarifama na www.tele2.hr ;)
ili preciznije,naravno vezano direktno za ovu temu
"Tarifa s MUKTE brojem" i akcija "Dovedi novog korisnika" od danas u Tele2
sad sam zvao sluzbu,kazu ne..mora se prebaciti na 48kn.= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Pa ovo je ODLIČNO, ljudi. Bar do 28 veljače. Ljudi su genijalciii...
Ajde, jutros sam se doslovno us*ao kad sam vidio 0.59kn pozivi prema TELE2 broju.Iako je i to povoljnije od VIPa i T-mobilea.
jel tko probo sad aktivirati? Ili se mora cekati 00.00 sati? :) :chatter:
Ja sam aktivirao broj nešto prije 19.00.
Dobio sam 145 kuna i još 20 jer sam prijavio tko me prijavio (ili ja prijavio, što god).
jel semoze aktivirati mukte broj na starim tele2 pakerima (tarifa 39)
jer vidim na webu da ima posebne kartice s aktiviranom tarifom mukte..
Gdje to vidiš? Koliko kužim, princip je isti kao i kod pretplate. Ako uzmeš mukte broj, onda više ne zoveš na ostale brojeve po 0.39/1.39, već po 0.59 i 1.59 kn.
Moze, pogledaj uvjete korištenja na webu tele2. ideš pod usluge i onda imaš, ako ti ne radi u firefoxu probaj ie.= Citat =:
Izvorno postao khideg
a nije nitko probao sad "staviti" (aktivirati) mukte broj?
SVAKA ČAST Teletu, klanjam im se.
Danas aktivirao novi broj kupljen zajdeno sa mobitel pred 4mj. i na stari račun sam dobio 40kn. na novi 20kn. + 145kn standarnih + 25 kn još moram za registaraciju i još sam dobio k novome broju bon Tele 2 od 50kn.
sve pohvale Teletu
nisam gledo,jer kontam si imaju dva paketa jedan s tarigom 39 na koji ide 145 na racun i jedan s aktiviranom mukte tarifom s 100kn na racunu, zato ne kontam dal se moze s karticom ne kojoj je 145kn na racunu aktivirati tarifa mukte...= Citat =:
Izvorno postao ojpi
e da ima tko kakve inf koliko se cesto moze mijenjati mukte broj?
Moze se sa starim karticama (145 kn) zvao sam danas
koliko god hoces, samo sto se placa 40 kn po promjeni
Da, ali kolko sam ja skužio prva promjena tj. prva aktivacija mukte tarife i broja je besplatna.= Citat =:
Izvorno postao imatic
da, tako su i meni rekli. svaka sljedeca 40 kn
Samo mi nije jasno kakvog smisla ima deaktivirati mukte broj?? Ne znam zašt opće postoji ta opcija? Kužim da ti onda ne skine 20kn mjesečno ali zašt bi neko bio na mukte tarifi bez mukte broja?