ne mora znaciti da je to samo za zenski rod...svatko ima svoj izbor :licklips:= Citat =:
Izvorno postao dbogdanic
Printable View
ne mora znaciti da je to samo za zenski rod...svatko ima svoj izbor :licklips:= Citat =:
Izvorno postao dbogdanic
6101, bolji je mob iako je preklopna Nokia, što se meni osobno baš i ne dopada.:spin:
Ne sviđa se ni meni preklop,ali kod 6101 je to plus pošto su tipke zbilja ogromne pa je ugodno tipkati poruke. Gotovo da nema šanse da stisneš 2 tipke odjednom.
No, ipak bih uzeo 6020.
ja bi uzeo crnu 6101 bez razmišljanja...mobiteli su po specifikacijama dosta slični s time da mi je 6101 puno puno ljepši...
koristio sam 6020 kao drugi mob i osim izuzetnog trajanja baterije ništa drugo nemogu reći- dizajn zastario, kvaliteta izrade kakvu očekujemo za mob te klase
a 6101 izgleda ajmo reć nikak-bez karaktera i neprimjetna,bar iz moje perspektive
6101 mi mama ima :) , mob je ok, ima dosta dobar ekran, kamera nije baš nešto, nešto što me totalno živcira je spor software! ali mob je fancy, pogotovo crni! ja bi se odlučio za 6101
što se ova tema vratila? :notooth:
Pa mislim da ti je sad jako povoljna u Tele2 ponudi, provjeri!= Citat =:
Izvorno postao macak_os
mislim da košta nekih 1600kn zar ne...? :o= Citat =:
Izvorno postao Chessmaster
1395kn >> pogledaj, ja si baš razmišljam
o čemu razmišljaš? tu piše da trebam potpisati neki ugovor od 18mj.? Što to znači?= Citat =:
Pa razmišljam da možda ostavim T-Mobile i pređem na Tele2, jer zbilja su povoljniji! Cijene su puno niže, a tarifa je povoljna i zbilja prihvatljiva
pa ne znam baš...i ovi operatori su jako dobri...a i pričekaj malo...barem zbog pokrivenosti ako ništa drugo... :o= Citat =:
Ma budem, to su samo moje ideje i razmišljanja. Kad sam razmišljao da uzmem VIP pored T-mobile bojao sam se dodatnih troškova, a ne kraju se ispostavilo da sam uštedio 150kn mjesečno!
ja imam vip i t-mobile i skuzio sam da je vip nekako jeftiniji...mozda jer ga ne koristim toliko kao t mobile... :o= Citat =:
Bolji je onaj koji se ne preklapa.
Da i meni je bolji onaj koji se ne preklapa,inače se kvari.
dakle Nokia 6020 :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
nokia 6020 ima malo mb nokia 6230i koju ja imam ima sa mmc 512 mb
Daj malo pogledaj datum zadnjeg posta prije no što odgovoriš!!= Citat =:
Izvorno postao L.L.
Zadnji post je od 20.3.2006.g, znači skoro 6mjeseci...
Druga stvar je ta da nevidim kakve veze imaju dva moda o kojima se radi sa time što ti imaš mmc od 512MB u svojoj 6230i.
Treća stvar je ta što forumaša koji je otvorio ovu temu (macak os), nema već duže vremena na forumu...
Mislim da bi ovu temu trebalo zatvorit...
:closed:
ja bih naglasio dizajn, ko zeli da mu antena podere hlace nek uzme 6101 no za modernost i kompaktnost glas ide 6020:thumbup: ;)