Dosta nam je i nerijeseno sa SCG za polufinale, ali pobjedit cemo 100%.
Printable View
Dosta nam je i nerijeseno sa SCG za polufinale, ali pobjedit cemo 100%.
Evo odgledo sam tekmu! Jako lijepo... :)
34:30 pobjeda http://img139.imageshack.us/img139/8...boju7ha3ds.gif
gotovo je idemo do kraja i nema predaje,svaka cast spremu na danasnjem ubojitom krilu!
Mi Smo Prvaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobra tekma, dobra :beer:
Ajde fala Bogu da nismo opet do kraja igrali na ivici s bodom razlike! Svaka cast Spremu!
Tak je.a valjda ćemo i u finalu pobijediti
najdamo se
Cestitam!!!1= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
zaslužili su!!!!!
Neposredno posle rukometne utakmice između Srbije i Crne Gore i Hrvatske koja je odigrana u Sent Galenu zbog sukoba navijača ispred sportske dvorane policija je morala da upotrebi suzavac koji se "domogao" i hale "Krojcblajh" u kojoj je nastavljeno takmičenje.
Nadmetanju, po svoj prilici, neće moći da prisustvuju brojni hrvatski tifozi kojima je švajcarska policija kao kaznu naredila deportaciju, odnosno napuštanje zemlje zbog učešća u neredima.
SPORTSKA CENTRALA
e ovo odma da ti u startu kazem je greska jer kad bilo kakav komentar das ide ovak "......vecina hrvata,hrvati ovo,hrvati ono..."!A nisi rekao da je do sukoba doslo nakon sto su srpski navijaci bacili vecu kolicinu petardi i flasa na hrvatske navijace.
pa i u dvorani su zamoljeni, ako nitko nije skužio, da ne bacaju petarde, jer bi utakmica mogla bit prekinuta.... srećom nije.... dogodio se potop....
= Citat =:
Izvorno postao sirius
Cemu frka???Jesam li ja ovo mozda izmislio?Samo sam hteo da vas obavestim sta se pise,a iskreno zabole me za vase reakcije,jer nemam koristi ni ako ostanete ravnodusni,ni ako se ljutite.... bas ste paljevine.
evo opet ste se počeli svađat i opet je pinocio zakuhao
btw svaka čast špremu koji je bio tragičar do sada
a gledaj, mislim da čovjek baš i nije bio tragičar do sada, već da nije imao dovoljno prilike da se iskaže, za mene bi prije metličić bio tragićar, a šprem koliko god je igrao nije bio loš, naravno, podrazunijeva se da krila koja imamo u prvoj postavi je praktički nemoguće zamjenit. đomba je ozljeđen i tu nema pomoći, treba tražit zamjenu, a mislim da je pronađena. i da je dostojna svoje pozicije.
a gle šprem i đžomba ne igraju na istim kriilima a horvat je odlična zamjena za đžombu
šprem se nafulaovao u ovom prvenstvu zato nije ni igrao
= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
nisam nista lose mislio vec sam ti dao dobronamjernu kritiku.
Neka smo ih stukli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Hrvatska U srcu
Ne bi smjelo bit iskaza nacionalne mržnje, mogao bi dobit kaznu... zato bolje nemoj, ostavi to za sebe...
Da, vidim sad da si iz Imotskog oa je to malo teže.... vjerojatno je to jače od tebe....
pa sta je bitno ko je odakle... radi se o sportu i nebi trebalo da bude nekakve mrznje. dakle danas je dan odmora i sutra je polufinale, igramo sa francuzima. dobicemo ih nadam se
Mi smo prošle godine izgubili od francuca(ja mislim)u finalu ili u polufinalu.Samo znam da smo izgubili,Valda ćemo pobijediti
Španjolaca.