Možda je baš u tome problem!= Citat =:
Izvorno postao lili
Printable View
Možda je baš u tome problem!= Citat =:
Izvorno postao lili
joj tomo...pa ko je uopce rekao da podrzavamo to sto je ucinila????
prvenstveno ne podrzavam zato sto je oduzela svoj zivot...a toliko lijepih stvari ju je cekalo...pa ne mozes sa 17god odbaciti tako nesto predivno...a zasto???nije mogla platiti rezije..??nije imala za kruh...??ostala bez krova nad glavom?? nista...totalno bezbrizan zivot...znam da svi prodemo tu fazu "da me barem nema"...
ni ovo gore nisu razlozi za samoubojstvo...ali samo hocu reci da ljudi imaju puno vecih briga i problema...ostaju bez posla,kuce,djeca doma gladna,bolesna i to...i opet nekako stisnu zube i bore se...
ne znam dal ste gledali,ali na rtlu je ona emisija "neobicni ljudi"...e pa mislim da je prva emisija bila o djevojcici koja prebrzo stari...odnosno ima 6 godina a kao da ima 60...recimo...pa sto bi ona trebala???zamisli to...sa 10 godina umrijet jer si prestar...zar to nije strasno??
naravno da se svakome njegovi problemi cine najstrasnijim i najvecim...i to je normalno...ali ipak treba stisnuti zube i ako ne mozes rijesiti sam potraziti pomoc...
a to sto je zafrknula zivot vozacu,obitelji i drugima,to je neosporivo...nitko nije niti rekao da to nije tocno...ona se je rijesila svojih muka a napravila je sada 100 vecih i tezih...zar je to bilo potrebno??
mozda se uopce nije bacila. mozda se okliznula, mozda ju je netko gurnuo.
prica bi isla ovako, prevarila je decka i nasli su se kod pruge dalje od ljudi da porazgovaraju o tome. pricaju i secu uz prugu. nailazi vlak i decko je gurne.
nasoj policiji je najlakse reci 'samoubojstvo' kako nebi imali jos jedan propali slucaj otkrivanja ubojice
Malo je ovo već previše, možemo razglabati o razlozima ali sad već i ubojstvo. Ej, lakše malo... :(= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
sta lakse, pa ako policija kaze da je samoubojstvo nemora znacit da je stvarno bilo samoubojstvo... ubojstvo je 80%
Ne znam je li se šališ ti možda, ali s takvim nečim, nemoj se šaliti.
ne pretjeruj= Citat =:
A stvarno, što je najžalosnije to bi i mogao biti jedan od razloga :-/= Citat =:
Poludim jedino na razloge tipa 'ostavio me dečko', 'ne mogu smršaviti', 'nisam lijepa' i slično... To nisu ni približno problemi koje muče mnoge i koji su puno ozbiljniji...
Ne razumijem takva razmišljanja!
Zbilja mi je jako žao kad vidim nešto tako, jer jedan mladi život vrijedniji je od bilo čega što je učinjeno da dođe do nečet takvog!
I još nešto, pitam se kako bi sad reagirala da može vidjet samo što smo mi tu napisali, a komoli da vidi suze i lica svoje obiljelji i prijatelja.
sta je vama ljudi? scime ja pretjerujem? samo kazem da mozda nije samoubojstvo nego ubojstvo
a reci mi molim te lijepo u kojem djelu posta se ja 'salim' ?= Citat =:
Izvorno postao Bimbranica
nemojte se pravit pametni, ja se ne pravim vec samo kazem to sto kazem
pa dobro...svatko ima pravo na svoje misljenje...moze biti bilo sto...ali ne vjerujem da bi bilo ubojstvo...uostalom,policija i puno puta veli da sumnjaju na ubojstvo..
Ma de molim te, pa nije ovo detektivska večer na rtl-u...............= Citat =:
Mislim zar strojovođa nebi vidjeo da ju je netko gurnuo?
A i nevjerujem da bi se itko šetao na tom mjestu gdje je poginula.
ma nase strojovodje spavaju dok voze. a ko zna.... moze bit svasta. ili se jednostavno (ipak) odlucila na suicid. no dobro necu vise o tome samo sam vidio da ste poceli pricu pa sam ja malo preokrenuo pricu
Evo i na večernjakovoj stranici
http://www.vecernji-list.hr/newsroom...68698/index.do