idem ja malo komentirat vase stolove.
compov, pure classic, reklo bi se, jedino malo sredi onaj nered mali sa stolaa i nova stolica bi dobro dosla tvojim ledjima
lili, ova slika kao da je iz 1990. :D ona 4 daljinca daju do znanja da ipak nisi toliko tehnicki zastarjela :D
mex25, nije lose al pospremi te stvari sa stola di im je mjesto, a svima je tv pred nosom pa to nije zdravo ljudi (i meni je al otom potom)
TheRoyalFlash, veliki stol puno mjesta al o neredu necu pricat i onu hrpu zica bi mogao malo sakrit
krompirko, veliki monitor daje sobi poseban look al premalo se vidi na slici da bi se doslo do nekih zakljucaka
eminem, na stolu ti vlada pomanjkanje prostora, ponajvise radi onog pojacala ili sto li je vec, kamera ti tu ne stoji to si stavio samo da se vidi na slici pa je pospremi negdje da nije izlozena prasini ;)
vandaL, ova dva zvucnika daju dojam uskladjenosti, i tebi bi lcd monitor dobro dosao a i taj nered sredi malo a onaj pistolj necu komentirat valjda znas da je drzanje oruzja u kuci zabranjeno :D
sodom, uredno, ali nije dobar raspored u sobi
damgol, promjeni boju zida, npr svjetloplavu
gog, nije los ovaj uredski stol puno mjesta al nedaje sobi bas neku osobnost i sve u bijelom tonu, pozabavi se sa superkreckom :)
wb, vec iskomentirali, tu je sve vazno samo komp nije :D
zeus, jel to uopce stol ili je regal, nhf ali ovo je najnekomforniji stol za rad na racunalu pa neznam uopce kako sjedis i tipkas
imatic, treba ti veci stol a ova boja zida mi nekako djeluje hladno, nije to ta svjetloplava o kojoj govorim. probaj u narancasto
vkosalec, vidi se da je soba extra mala, ali i uredna i ukupan dojam je ok
vuki, eh kad bi taj printer mogao negdje drugdje smjestit, + za biljku iznad.
sms freak, tako izgleda soba u sloveniji inace, samo mozda malo vise uredna :D
tomo, dva spojena monitora i inace super izgledaju, cini se da mjesta ima za stolom iako je mali, i uredan (kad nema ni mjesta za nered)
sto se tice moje sobe i stola, ja sam se potrudio da spojim dobar izgled sa komforom, mislim da sam uspio. stolica je skupa, ergonomicna i moze se cjeli dan sjedit a bez da guza i ledja zabole. stol je mali ali iskoristiv, prije je na njemu bio crt monitor, sada je lcd i puf vidi mjesta. ugodan kozni trosjed za malo prilegnut ima i biljaka u sobi ali se nevide na slici.