heheh hvala sodom najbrzi si.ok proverim to.tnx
Printable View
heheh hvala sodom najbrzi si.ok proverim to.tnx
ja na tvom mjetu ne bih uzimao takav mob kodiran...
jasno se vidi razlika u cjeni kodiranog i nekodiranog, a svi znamo zasto je ona tako velika.
sad se javlja pametni khideg koji od mene hoče kupiti n6680 nikad kodiran za cijenu običnog mobitela. ispod 350 eura nema razgovora.
vidi ovako ja telefon ne kupujem zelim da pomognem prijatelja a i nasao sam neki unlocker simlock za n6630 je bio uspesan,probacemo i na 6280 pa videcemo:guitar: :guitar: :guitar: :guitar:= Citat =:
Izvorno postao khideg
ajde probaj na navedenom mobu i javi svevelikom pučanstvu stoposto buš im ao posla preko glave.ako si uspio na 6630 zašto nebi uspio i kod 6280 ali javi da čujemo.
javi cu nema problema.= Citat =:
Izvorno postao mrcina
ej pa imas n6280 vec i u macedonia 550 eura,danas sam dobio informacije koliko je tacna ne znam,n6280 na ponudi u italy 280eura,ali ne znam koliko je tacno.
probaj pa obavezno javi dali radi dekodiranje
250 kodirana na mrežu tre(3) zato javi dali uspio dekodirati navedeni mob
ovih dana cu znati dali cemo dekodirati nokia ili ne,moze samo da je gledamo ako ne uradimo nisto.
bas si nas usrečio ovom izjavom :comp: :beer: :smurf:
super onda,hocu da gledam srecnih lica.milo mi je mrcina.
evo bb5 unloker tko ima lokan mob neka proba a uz link programa postrat ču i link stranice ako mi ne vjerujete
ovo je program:
http://www.iphone-forum.org/showthre...d=1#post760903
ovo je stranica:
http://www.iphone-forum.org/showthre...d=1#post760903
ja imam unlocker za 6630 sada cekam nesto za 6280.jedan prijatelj mi kaze da je jedan tip u srbija uspeo dekodirati te bb5 kod.
jesi li pročitao moj post gore i vidio stranicu sa koje sam skinuo unloker za 6680 ,pogledaj možda su isti,ako jesu onda je ovaj unloker za sve bb5 mobitele.jesi uspio unlokati 6280
jel tko tko provjerio,neki kazu da ne radi?
pa treba da proverim na 6280,ali ni je do mene nego cekam prijatelja nekako ima strah da ne zajebemo nokiu,kad probam javicu.
ako se bojis onda to nemoj raditi :licklips:= Citat =:
Izvorno postao smea
a jel netko probo na 6630, neki kazu da nigdje ne radi..= Citat =:
Izvorno postao smea
pa neki kazu da je radilo na 6630 koliko je tacno ne znam ali cekam odgovor od jedan prijatelj koji ima mobishop i kad smo se videli zadnji put reko da ima nesto i da ce biti ok u brzo vreme,i da ce uspeti da probije bb5kod.
ne boim se ja nego prijatelj sto je negova n6280,ali i ako ne probamo isto mu je nosice je kao suvenir iz nemacke ;D ;D :king: :closed:= Citat =:
Izvorno postao macak_os
ma bolje probat pa rasturit nego nosit kao suvenir.
pramda nevjerujem da se moze rasturit, moze ili rait ili ne radit taj program. tj ili otkljucat ili ne otkljucat..
Bio ja danas u trstu i gledo malo cijene Nokia 6280 i neki novi LG neznam sad koji model oba dva moba za 269eura kodirani na tre mrežu,to im je bila ponuda za valentinovo.
ponuda ti je do kraja trečeg mjeseca i cijena ti je 250 eura prpeid iliti na kartice
;D :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao smea