Ali ja sam svoje slikao kad je sunce pičilo u podne s potpuno mirnom rukom, dakle uvjeti za 5...
Printable View
Ali ja sam svoje slikao kad je sunce pičilo u podne s potpuno mirnom rukom, dakle uvjeti za 5...
Ja sam svoje slikao u oko 20:30 h mozda i vise
mislim da je s55 kamera najbolja kolko smo do sada vidjeli!
jel zna neko koja je razlika u kameri od s55 i sl55? kolika je memorija kamere na s55?
Kada ja na svom s55 nesto slikam slike se automatski prebacuju na Telefon tako da izgleda da ova kamera nema memoriju...nisam siguran
a kolke su slike velicine?
off topic smo jebote...;)
Imaju 2 reze: 640x480 i 160x120
onda ovo treba zakljucati!
To bi bilo najbolje jer smo predaleko otisli :)!
Onda S55 kamera nije najbolja jer SE-ova MCA-25 ima 4 rezolucije, internu memoriju, digitalne efekte, digitalni zoom, može se ono što slikaš vidjeti odmah i na ekranu mobitela a sve to ne postoji kod siemensove kamere. Jedno je siemensova bolja po tome što ima blic!
govorim o kvaliteti slike, a ne o mogucnostima kamere!
Pa ako je tako po meni su i dalje slike s MCA-25 najkvalitetnije... pa pogledajte ih samo: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=1639
Ali ako razlike i postoje one su minimalne...
PA KAD SAM JA SLIKAO nije bilo sunca a ti si slikao u najidealnijim uvjetima! SAm si to rekao!
Znam i zato velim da u stvari razlika nema! SLikaj ti slobodno i u najboljim uvjetima i postaj pa ćeš vidjeti da je kvaliteta slike podjednaka s onima mojima! Ma ne bi se ni čudio da su leće na tim kamerama od istog proizvođača...
I ja se slazem da su podjednake al me je malo zasmetalo kad si rekao : "Pa ako je tako po meni su i dalje slike s MCA-25 najkvalitetnije... "
Važno: čitaj sve pa ćeš vidjeti da piše 'PO MENI' iliti IMO!
No to sam napisao tako zato kaj ste na temelju ne znam čega zaključili da je siemensova kamera najbolja! A stvarno ne vidim temelja za taj zaključak... nit su slike bile reprezentativne, nit su mogućnosti kamere baš neke...
Dosta sam loše slike pravio sa kamericom od S 55-ice, ali i dosta loše su ispadale sa MCA-25, nisam se doduše ni trudio jako jer sam se odmah nasekirao kad sam ih vidio, valjda me razmazila kamerica na N 7650.
a one od sljake, kakve su te?
Iste kvalitete ko i od picike... loši uvjeti. :-/
hehe, cim dodjem do vremena slikat cu u idealnim uvjetima pa cu opet staviti na svoju stranicu ;)
sorry svima...... misunderstood!!! kad sam sad malo ponovo procitao sto se pisalo vidio sam da sam bio preostar - editirao sam post....htio sam malo razdrmati atmosferu bilo mi je nekako ucmalo....:o= Citat =:
Poslao: whiteboy
Ej ej ej Dred pa sve je to nama jasno!! Pa komentari (pozitivni) su napisani i u tom svjetlu da se radi o kamerici iz mobitela! Od tog se po defaultu ne očekuju čuda, ma ništa više od malo veselja i slikica koje se pridjeljuju kontaktima u phonebooku i za MMS, za što je kamera tog tipa i najprikladnija.
Vjerujem da svi ovdje imaju bar neka iskustva s pravim digitalcima i svima je jasno to što ti tu opširno pišeš, ali kak tebi nije bilo jasno da se pozitivni komentari odnose baš na to što se i radi o kameri-igrački? No dobro, sad ti je jasno...:)
htio sam samo malo zivlju raspravu....no hard feelings....
Sad si editirao i mi ispadamo budale kaj se pravdamo... ;) NHF of kors! :)