Al bitno da hrpi zaposlenika prijeti otkaz...= Citat =:
Izvorno postao zappan
Printable View
Al bitno da hrpi zaposlenika prijeti otkaz...= Citat =:
Izvorno postao zappan
Pa vjerojatno zato kaj si potpisao takav ugovor :)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Da. baš sam blesav... Opekao se jesam. Idući put ću izgoriti. ;D
Ponavljam. Oni se obavezuju također na antivirusnu i firevol zaštitu tvog računala, tak da ak je tvoj komp zaražen virusima koje šalje uokolo, krivnja je i njihova koliko i tvoja. Pa kak si slao viruse ak oni čiste sav promet preko onog njihovog antivirusa i firevola? Il je ta zaštita sam lijepa reklama?
...idemo ovako - ako je korisnik prijavljen na abuse - znači da se ili nekome gadno zamjerio ili je baš problem u korisniku...
Stvar je u tome da ti je komp vjerovatno postao "zombie" te da je distribuirao ogromne količine spama ili virusa (za ovo ti ne treba ništa osim rupe koja se spaja na server sa podacima o mail adresama i sve se šalje u biti sa tvog kompa)...
Po meni sve se to da riješiti sa restriktivnim mjerama putem firewall-a i stalnim "češljanjem" kompa antivirusnim alatima i naravno sa spy alatima te pračenjem procesa na kompu...
Kako da znam od svih tih procesa, koji je taj koji radi takve stvari...? Mislim, sad svaki out kad se ne mogu spojiti na net, oblije me hladan znoj...= Citat =:
Izvorno postao dmi
...sve je to prolazno... ;D
Za koji dan si opet kao stari - na warez stranicama - pokušavaš pobrati nekog trojanca... ;)