Lik je Bog što se Nokie tiče. Očigledno je imao svoje prste u svim boljim programima za Nokiu ikad napravljenim.
Printable View
Lik je Bog što se Nokie tiče. Očigledno je imao svoje prste u svim boljim programima za Nokiu ikad napravljenim.
Što se tiče Nokia 6630, 6680 i N serije (znači BB5 platforme), to "službeno" dekodira samo Dejan Kaljević. Naravno, pored operatera koji imaju kodove.
Čovjek odrađiva veće količine, sistem je da ih preko tjedna njegovi ljudi prikupljaju i otvaraju, nose mu gole PCB-ove. A on ih dekodira preko vikenda. Znači teško da će uzeti po jedan primjerak.
Meni je nasreću uzeo i dekodirao. Cijena je bila malo prije nove godine od 60 do 80 eura, ovisno o modelu. Ne znam jel u međuvremenu što promiijenio.
Pozdrav.
Nije, bar kada je cena u pitanju.
vjeruj mi tako je!= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ne znam zašto potcjenjivat čovjeka ako je iz BG....
100€ je cijena za krajnju mušteriju, on traži nekih 500ak KN/mob ako je mala količina. Pa Nikola Tesla je bio Srbin i zar bi mu trebali umanjivati djelo i lik?
Vjerujem da se slažeš da nije tako.
respect
@mexx25 krivo si čuo, ne prodaje logove, traži se da mu se donesu mobiteli na ruke. logovi po 20€ su za neke druge serije, no to sad nije bitno.
kad mu se solucija objavi javno, onda će prodavat logove, jer će mu tada biti svejedno.
Mislim da smo rekli dovoljno o ovoj temi.