JA sam bio 2 dana offline jer sam se preselio pa tamo nije bilo telefona :)...ali hvala bogu da postoji internet caffe i knjiznica ;)
Printable View
JA sam bio 2 dana offline jer sam se preselio pa tamo nije bilo telefona :)...ali hvala bogu da postoji internet caffe i knjiznica ;)
ja jučer nisam mogo na internet jer mi je grom udario u kuču il tu negdje, i isdn aparat je pregorio...
al nije samo on, več i sat prijemnik i jedan mali televizor
:freakout: UŽAS!! :freakout:
Ja sam jučer počupao sve aparate iz zida kad je počelo onak jako grmit poučen takvim iskustvom jednog frenda kojem je veliki tv pregorio...
ja samo komp, tv mi je smece i tako i tako, pa bi starci konacno morali kupit novi!
hehe :LOL:,takva je situacija i kod mene
sva sreča moj novi bigskrin tv je bio upaljen, ali nije mu niš, to je ipak panasonic :)
e sad pogledajte kolko štete od idiotskog groma... moram kupit digitalni receiver, no stim ču u neki dr thread
Ja sam sve imao upaljeno...ak one, nek ode...
Kome je tu ono sve rođendan....??Znam,znam,a znam i da najviše kasnim,al je takva bitka u zadnje vrijeme za kompove na faksu,a kavaliri(i kad smo već kod toga,uopće dečki) su endemske vrste,a ako je itko pokušao ikada preoteti komp.brucosici dok vjezba statistiku zna o čemu govorim.Zato tek sada=SRETANNN ROĐENDANNN!!
Da ne otvaram(o) bespotrebno svake godine istu temu, obnovit ću stariju:
Sretno mu bilo XY leto! Now blow & wish upon a star. http://i6.photobucket.com/albums/y22...i/birthday.gif
:beer: !!!Sve najbolje!!! :beer:
Prijatelju... Sve najbolje !!!
Hepi brzdej :beer: imaš pivo ako se ikad vidimo ;D
kod vas tamo je sada 7. ovdje je tek 7:15 tako da cu se opijat sutra navecer... Hvala svima na cestitkama
:spin: Sretan rodendan!!!! :spin:
sretan rođendan!!!
:kiss: Pa sretan ročkas!!! :beer:= Citat =:
Izvorno postao target
sve najbolje....
:beer: alles Gute!
Eh vremenske razlike :D,= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
Sve najbolje :beer:
sve najb0000lje :jump:
sretan rodjendan..................................
ma ja bi se opijao tjedan dana za svaku vremensku zonu...:)
happy birthday :beer:
slazem se s kinfom ;D sretan rockas
best wishes