Zato ajmo svi na vodik... Još malo pa će i oni zavladat samo mala snaga i brzina :(
Printable View
Zato ajmo svi na vodik... Još malo pa će i oni zavladat samo mala snaga i brzina :(
To u francuskoj ne rade Francuzi... ;)= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
Tako je svugdje je isti princip.Onda će opet INA malo smanjiti pa će povećati za još više.
Njima u vladi nije sve isto dali če pasti vlada. Kad je maloprodajna cijena eurosupera 95 trebala biti iznad 9 kuna, INA je nije smjela dignuti preko 8.
Nisu Hrvati glupi, mozda malo mazohisti, ali ne glupi.
Treba puniti gorivo u Sloveniji i sve rijeseno;D;D;D.Kada oni nesto od nas uzimaju ( Savudrijsku valu ), trosimo i mi njihovo gorivo.A ovi u Vladi neka se misle gdje idu novci poreznih obaveznika;D;D;D
Nećemo trošiti ništa njihovo, nego čemo im još uplatiti poreze i trošarine u njihov proračun.
Ah...sad mogu reć da su ovo bila vremena :D
:D:D
Uglavnom...danas opet poskupljuje, samo sto smo 5 godina poslije...a letvica je bila prije 2 god rokordno na 150$ po barelu. Naravno, kao i većinu, ne veseli me vijest da se probila danas granica od 10kn po litri.
ALI, mene više muči kako to da prije 2 god kada je barel bio 150$ cijena benzina nije prešla 10kn a sada kada je cijena barela točno 105$ granica na INI je probijena i benzin je skuplji od 10kn/L ( CIJENA BARELA -> http://www.oil-price.net/?gclid=CKvZ...FcQWzAodCn6SWw )
Tko je tu lud, po nekoj logici, cijena benzina nije smjela prijeći 9kn/L a kamoli tek 10kn...ili se to oni osiguravaju unaprijed?
PS : prije samo 10tak dana cijena barela je bila 85$ po barelu :(
ipak nece preko 10
http://danas.net.hr/novac/page/2011/...06.html?pos=n1
Nisam benzina natocio od 7. mj. prosle godine :)
Vozim se na plin, ali vjerovatno ce i on ici gore sljedeci mjesec kad toliko raste cijena goriva
ja kad sam kupio auto sa plinom bila je cijena 3.05 kn al pozitivno je sta mi je trosio samo od 10 do 20 l plina :)
sta nije cijena sad bila pala nesto zadnji put jer je bio ukinut neki namet?
moj trosi 12-14 gradske, otvorena oko 9-10
Malo je pala cijena, sad je 4,92 (jos ovaj mjesec, sljedeci tko zna)
I ja sam ugradio kad je bilo 3.35
na plin :) moze se sistemom na flandju
Kako smiješno zvuči kada čitaš prve postove iz 2006.
Zašto su cijene skuplje? Logika je jednostavna. Država u krizi, a svi novci zarađeni na nafti idu direktno u državnu blagajnu i izgleda da je to lopovima na vlasti ostala jedina solucija za veliku zaradu.
Ovo je tek katastrofa, cijene za proljeće su najavljene preko 11 kn po litri.
Ako cijene i dalje nastanu ovako rasti, izgleda da ću još koju godinu ostati na biciklu.
Koja je to mafija, za vozačku daj 1000€, za natočit auto još malo pa 100€, pa vožnja autom će uskoro postati pravi luksuz!!
joooj tak je i moj stari imao :D to je zakooooon :)
eto, odeeeeeee :P
http://ina.hr/default.aspx?id=203
čekajte čekajte. dok svi počnemo bicikle kupovati :D valja se voziti i sa vlakom, samo je problem što on također ovisi o cijeni naftnih derivata, pa i nije baš neki izbor...