@sodom
Isto ko kod mene. Kad uzmem nečiji mob koji nije symbian totalno sam u kur... jer sam navikao na "pametne" funkcije na mobu
Printable View
@sodom
Isto ko kod mene. Kad uzmem nečiji mob koji nije symbian totalno sam u kur... jer sam navikao na "pametne" funkcije na mobu
Sve divno krasno, ali ja i dalje stojim pri tomu da ako dam sve te silne novce na uređaj, onda me on ne smije razočarati kod takvih stvari. Čak mi ni nedostaje symbian. Začudo. ;D= Citat =:
Izvorno postao sodom
Kako ti ne nedostaju sve te super funkcije i masa korisnih programa za najbolji OS na svijetu (instalro bi ga ja i na PC da se može)? Ako zanemariš sprost kad ti je mob i kartica pretrpani Symbian je stvarno prava stvar.:thumbup: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
@_King_Illidian_
sporost? kakva sporost? ...pa barem bi ti kao bivši korisnik n91 trebao znat da nova generacija symbiana i nije tako spora ;D
= Citat =:
Izvorno postao sodom
LOL Dobar.....:thumbup:
Natrpaj na mob svega i svačega i nek ti ostane cca. 50kb (isto i s karticom) pa da vidim jel nije spor?= Citat =:
Izvorno postao sodom
To što govoriš nema nikakvog smisla.
Pa zašto moraš natrpat memoriju telefona, kad je on zanemariva u odnosu na memoriju kartice. Na telefonu uvijek ostaviš dovoljno memorije.
@Drug Mile , king govori o svojoj bivšoj n91 ali i dalje bi se mogao poslušit tvojim početnim riječima, nema nikakvog smisla :)
O tome ti i govorim. Baš sam pokušao natrpat memoriju full sa mp3cama, divixima i sl. i mob totalno uspori.= Citat =:
Izvorno postao sodom