mene ovo podsjeća na naš planetarni sustav!A baš svašta ,na kaj potroše tolke novce.Katastrofa!:spin:
Printable View
mene ovo podsjeća na naš planetarni sustav!A baš svašta ,na kaj potroše tolke novce.Katastrofa!:spin:
Mene samo yebe kako ći napravit novi logo i uguzit ga u 95*27p slikicu za Nokiju. ;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
O tome i pričam. Imat će posla sa buhicama... Ovo mi sve izgleda kao jedan veliki, loš potez...
Netko je zaradio dobre pare za logo!!
A bez imalo kreativnosti.
Bolje da su dali neki natječaj + nagrada pa da vidiš ideja na tisuće!!!!!
mene smeta slogan "Budi svoj" ..... pa svi znamo za poznatu poslovicu u Hr. ....osjećam se ko da nisam svoj kad to čitam ;)
Logo je meni OK, odlično zgleda :)
Pa mislim da nije izrada logotipa koštala 12 milja, moraš uzeti u obzir da je potrebno napraviti nove reklame, mijenjati dekoraciju poslovnih i prodajnih proizvoda, novi reklamni materijali, promidžba novog logotipa kako bi ostao prepoznatljiv korisnicima, svaki blok, kemijska, podloška....= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Budu li narod naveliko pričao o tome kako je logo ružan onda je, po meni, obavljen dobar posao. Možda nas iza ovako iznenađujućeg loga čekaju još veća iznenađenja u ponudi. Složiš neki skandal da ti napravi medijski boost up i to ti je to, odgledali smo to u slučaju "Severina".
Ma znam na što se sve odnosila ta cifra, ali je sigurno više nego potrebno plaćeno za takvo ruglo od logotipa... Glavno da je posao radio netko izvana. Mi nismo dovoljno sposobni/pogodni za tako komplicirane i složene zadatke.= Citat =:
Izvorno postao gog
I loša reklama je - dobra reklama. Bez obzira da li je logo dobar ili loš, njima to ništa ne predstavlja. Glavno je da se za njih zna na svakom koraku.= Citat =:
Izvorno postao DadušPraskuš
ja mislim da je svaka promjena dobrodosla u izgledu..vjerojatno to povlaci i promjene u uslugama.
Ma vraga će to značiti promejen u uslugama. Kakve bi to još usluge mogli ponuditi? To je jednostavno skretanje pozornost na njih same.
zasto to mislis? znas ti kolko para kosta mjenjanje loga i sve?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
O čemu ti sad pričaš? Kakve veze imaju nove usluge sa rebrandingom koji košta sve te silne novce? Ti novci su ulupani, kao što gog veli, na sve materijale koji se moraju ponovno tiskati, a ne sa nekakvim eventualnim novim uslugama...
dobro tu si u pravu potpuno, ali ocekujem da kad nesto mjenjaju da ce valda i usluge malo mjenjati,sto ne znaci da hoce..= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
e, vidiš, s ovim se upravo najviše i slažem u cijeloj priči. dobro rečeno, mogli su i naši dizajneri riješit vizualni identitet kvalitetno jer ovo je po meni grozno kaj su složili ti englezi= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ma smuljali nesto i dobili pare..strasno..= Citat =:
Izvorno postao zappan
a nasi...sipak.
ima se moze se
od kud vam to da su nešto englezi...'= Citat =:
Izvorno postao zappan
na početku threada piše u članku sa bug online kako je logo osmislila firma iz Velike Britanije.....
...meni je logo kao i večini korak u nazad naspram ovog dosadašnjeg,zbilja je nemaštovit i grub,ali morma priznat da mi se sviđaju promjene na vip portalu,sada je nekako pregledniji i ugodniji za pretraživanje i čitanje...
S obzirom da uvozimo i čvarke, ništa čudno.= Citat =:
Izvorno postao sodom
Istina, portal je nekako pregledniji.= Citat =:
Izvorno postao sodom
lol lol ja odem da posaljem sms sa portala kao i svaki dan kad ono iznenadjenje ;D
svaka promjena je uvijek osvježenje, ma kakva ona bila...
još nisu čitav portal izmjenili, webmail je i dalje stari, nisu stigli sve noćas odradit
ma oni su budale
ak imaju previše novaca neka onda snize cijene
nećemo se žaliti;D
nema djabe ni kod stare babe ;D= Citat =:
Izvorno postao sipe
= Citat =:
Izvorno postao kitsat
nije stvar u tome, već u marketingu, on je pokretač svega na današnjem tržištu kapitala. a i odgovoran je za imidž neke tvrtke, tako da...
sve ima svoje zašto i zato.