@JBT
Koji si paket uzeo?
Printable View
@JBT
Koji si paket uzeo?
Uzeo sam onaj od 3 GB,to je 69 kn mjesecno, a 2 GB na T Comu placao sam 59 kn. Dobio sam i 2 mjeseca flat. Na T Comu bih ta 3 GB platio 99 kn. Inace, dodatnih 512 MB naplacuju 16 kn, a ne 20 kao T Com. Veza radi super, jedino imaju malo sporiji i cudan news server, ali valjda ce i to sredit.
Ne kužim se u te tehničke mogućnosti, pa ćete mi malo oprostiti na slijedećem pitanju:
Dakle, taj Amis nudi jeftinije, ali ipak preko T-coma. Stoga to znači ako u nekom mjestu nema tehničkih mogućnosti za dsl T-coma, nema ni za Amis?
Tako je. Ali kao što reče netko 10-ak postova prije, možeš otići do t-com centra, pa ti oni kažu dali stvarno ne može ili ima nade...= Citat =:
Izvorno postao Bimbranica
Ma provjereno.= Citat =:
Izvorno postao Red_doG
Jel itko s foruma presao na amis... Gledam po temama raznim, nigdje nikakve konkretne informacije...
Kolko se ceka da dodju, jel to stabilno i pouzdano ko sto tvrde? Dost mi je vise ovih rozih, pa da se lijepo prebacim i uzivam u flatu...
Osobno da se kod mene nudi (sesvetski kraljevec), ja ne bih ni čekao. Meni ističe ugovor za koji dan i ja sam slobodan kao ptica da se fino prebacim. Jedino mi je glupo što pokrivaju samo urbana područja (čitaj gradove...), dok će Sesvetski Kraljevec doći za jedno godinu dana :D
A ono što je najgore da ekipa koja bi zapravo trebala ići na Amis jest ona iz gradova a oni apsolutno nemaju pojma o tome. Hvala bogu da je počela reklamna kampanja pa ekipa sad zna za njih. Ono što se definitivno treba potruditi i proširiti riječ, jer proširenje postojeće infrastrukture ovisi o zaradi, a zarada o broju korisnika...Žalosno je što još uvijek sad čujem da korisnici potpisuju ugovore na 18 ili 24 mjeseca sa T-Comom, a imaju mogućnost povoljnijih ponuda...
Ja sam prešao,ima već tri tjedna. Jako sam zadovoljan,stvarno dosad nemam nikakve zamjerke. Dok je kod t-coma 1mbit veza oko 105-110 kB/s ,kod amisa je 1mbit veza 125kB/s,kao što i treba biti. Ja sam uzeo 2mbit paket i neki prosječan download mi je 235-245 kB/s .
Ping je bolji,a jedina razlika u odnosu na t-com je par sekundi dulje čekanje na uspostavu poziva. Ako mi je kod t-coma trebalo 3-4 sekunde da se uspostavi poziv,na amisu to traje 5-6 sekundi. Ništa što bi plaćao 200 kn više. :) Jeku nisam primjetio,niti itko od ukućana,izgleda da su u početku imali problema s tim ali sada svima radi bez problema.
Ah, kako bi bilo fino kad bi došao do mene. Odma' bih uzeo 2 ili 3 Mbit-a :D
E ovo je lijepo cuti.. jer me mucio download, naime, danas mi je tehnikom rekla-kazala jedna prijateljica rekla kako oni nemaju dovoljne kapacitete, pa da nekaj spajau-prespajaju.. i onda je sve super 2 dana pa 2 ne i tako ukrug..
al sam ipak htio konkretnije informacije...
Takodjer sam presao na Amis i za sada, da kucnem od drvo, sve 5. Download kako je vec receno do nekih 125kb/s na najmanjoj brzini, jedino imam malu jeku u razgovoru. To cu ih sutra nazvati da mi rijese. I da uspostava poziva traje malo duze nego kod T-com, pogotovo za pozive na pokretne mreze.
Ali sve u svemu sam i vise nego zadovoljan.
Da, to su manje više sve mane koje je T-Zombix adresirao i ne predstavljaju neke poteškoće i kladim se da će to brzo riješiti. Ono što mi je puno bitnije da su im cijene do 100-200 kuna jeftinije od T-Coma :)
Dobro, jeka moze biti malo iritantan.. al zato treba manje telefonirati :D zanimalo me sam jel download stabilan... Eto, divota, odo i ja na Amis...
Sretniche!!!
Da li netko raspolaže informacijom kada će ova Amis ADSL usluga biti dostupna u drugim gradovima, npr. u Splitu?
Rekli su da ce Amis biti dostupan u ZG-u i okolici te ostalim vecim gradovima do kraja godine. Vjerojatno je da ce biti i prije, samo ne znamo kad.
Jel to znaci da ce biti dostupan i u okolici Osijeka ubrzo??? Ak bude, odmah idem na to, stvarno je dobro i jeftinije od maxadsl-a, xxladsl-a i sl...
Dok ovo dođe u Vodice ja ću stući macon i komp i modem od T-.....
Može bit da je prijateljica mislila na amis adsl,onaj kod kojeg plaćaš pretplatu t-comu a promet amisu. Taj sam imao godinu dana i nisam baš bio zadovoljan,radilo je ok,al bilo je dana kad bi bio spor ili neke stranice ne bi mogao otvoriti i slično.
A što se tiče jeke,nazovite ih...imao sam problema s uploadom,nazvao ih, 'mal mi upload' , ' dobro ,rješit ćemo kroz par sati' i kroz par sati rješili problem. u routeru vidim da su mi digli brzinu uploada. Odličan odnos prema korisnicima. Malo nas ima,pa nas moraju paziti. :notooth:
Ah so.. dakle ovo je nes cist drugac.. daklem, da utvrdimo gradivo, amis dual= download preko 100 k/s, 60 min dzabe, cijena 150 kn (sa/bez pdv?) i to je to? nema nekih ostalih nameta?
153 kn s pdv-om. To je sve.
Oh, ovo su zaista lijepe vijesti.. Al, ajd, ne znam ni sam zasto, da vidimo sta ce T ponuditi s 1.4... mozda im dam drugu sansu:D ili ipak ne;D